BetCity is de eerste Nederlandse goksite met een WK-reclame

Reclames en het WK voetbal in Qatar is een combinatie die veel discussie te weeg brengt, zo ook voor goksites. De situatie in het organiserende land is een gevoelige kwestie, maar ook heerst er in de Tweede Kamer angst voor een “reclamefeestje” tijdens het eindtoernooi. Wellicht terecht, aangezien BetCity met hun WK-reclame de oranjekoorts lijkt te hebben afgetrapt.

Superfans Randy en Japie zijn opnieuw te zien in een commercial van de legale goksite, maar dit keer zonder hun vaste maatje Lesley. Zijn plek is dit keer ingenomen door Timmie. Samen presenteren ze, in de door het reclamebureau Aanstekelijk gemaakte reclame, het WK-shirt dat je spelers van BetCity.nl kunt claimen. Wil jij ook een ‘Grote Speler’ zijn?

BetCity
8.4/ 10
Ksa vergunning Betrouwbaar Breed assortiment gokspellen Wedstrijd van de week Storten met iDEAL
Welkomstbonus
tot €100 aan gratis spins
Bezoek goksite

WK-reclame BetCity

De goksite noemt zichzelf de mooiste speelstad van dit WK, doelend op de sportweddenschappen die ze aanbieden tijdens het eindtoernooi. Om dit extra aandacht te geven kunnen spelers een speciaal ‘Grote Speler WK-shirt’ claimen waarin ze kunnen juichen voor het Nederlands elftal. Ook superfans Randy, Japie en Timmie dragen zo’n shirt wanneer ze samen naar de kroeg gaan om een wedstrijd van Oranje te kijken.

In café Makkie is iedereen in het oranje gekleed, maar de shirts van de BetCity superfans springen er toch wel bovenuit. Wil jij ook zo’n ‘Grote speler WK-shirt’ waarin je Nederland kan aanmoedigen?

Claim je eigen WK-shirt

  1. Zet minimaal €20 in op het WK

  2. Claim je WK-shirt

  3. Uitpakken, aantrekken en juichen!