Wie wordt de winnaar van het bloedstollende Formule 1 seizoen 2021?

Al een aantal weken gaat het nergens anders meer over in de koningsklasse van de autosport. Wie wordt de winnaar van het bloedstollende Formule 1 seizoen 2021? De ervaren Lewis Hamilton, die al zeven keer eerder wereldkampioen werd, of Max Verstappen? Die dichter bij zijn eerste kampioenschap is dan ooit. Op dit moment hebben beide coureurs een gelijk aantal punten van 369,5 en ook het constructeurskampioenschap is nog spannend. Wanneer je wil gokken op Formule 1 bij goksites lijken Lewis Hamilton en Mercedes het voordeel van een nieuw kampioenschap te krijgen.

Sinds de opmars van Max Verstappen, en zijn veelbelovende prestaties, is de interesse in de Formule 1 enorm toegenomen. Zo kleurt bijna de gehele Red Bull Ring in Oostenrijk oranje wanneer deze autosport hier neerstrijkt. Maar ook heeft Nederland weer een eigen circuit op de kalender gekregen, namelijk Circuit Zandvoort. Mede door als deze populariteit heeft gokken op Formule 1 ook een boost gekregen, en zijn steeds meer Nederlandse goksites hier markten voor gaan aanbieden. Maar wie zal er na dit weekend gekroond worden tot winnaar van het Formule 1 seizoen 2021? 

Betrouwbare goksites om te voorspellen wie de winnaar van het Formule 1 seizoen 2021 wordt

Gokken op sport

Gokken op sport is het plaatsen van een weddenschap op een bepaalde uitkomst van een sportwedstijd, toernooien of competitie. De goksites geven hiervoor de mogelijkheid in hun sportsbook gedeelte. In principe vind je hier alle (semi-) professionele sportevenementen, maar in Nederland is gokken op voetbal het meest populair. Daarnaast zijn er ook veel gokliefhebbers voor tennis, darten, wielrennen en de Formule-1.

Wanneer je een weddenschap hebt geplaatst op een sportwedstrijd wordt het net wat spannender om deze te kijken. Op Goksitesvergelijker.nl kun je alle informatie vinden die je nodig bent bij gokken op sport. Wij vertellen je onder andere over de spelregels per sport, soorten sportweddenschappen en geven handige tips. Daarnaast beoordelen we goksites op hun sportsbook bonus en quoteringen.

Motorvoordeel Lewis Hamilton

Vele vakmensen uit de autosport verwachten dat, net als in de laatste drie races, dat Lewis Hamilton opnieuw sterk zak zijn in Abu Dhabi en wijzen daar een belangrijke oorzaak voor aan. Hoewel het Yas Marina Circuit een Red Bull circuit is heeft Hamilton op dit moment een motor dat elk circuit in zijn voordeel lijkt uit te komen. Echter zal Max Verstappen dit niet zomaar laten gebeuren. Met nog één race te gaan zal de Nederlandse coureur tot het uiterste gaan om de titel te verzilveren.

Winnaar Formule 1 seizoen