Tip: Lees zorgvuldig de voorwaarden van goksites door

Wat erg belangrijk is voordat je een Nederlandse goksite bezoekt, is om de voorwaarden van goksites zorgvuldig door te lezen. Deze kunnen per goksite verschillen. We zien steeds vaker dat spelers de voorwaarden niet lezen en daardoor in een later stadium teleurstellingen tegen komen. Een groot deel hiervan is te voorkomen wanneer je even de tijd neemt om de voorwaarden van goksites zorgvuldig door te lezen.

Elke goksite heeft een lijst met algemene voorwaarden opgesteld. Wanneer je de keuze maakt om jezelf te registreren, zal er vaak een vakje getoond worden om aan te vinken. Pas als je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden kan je een account aanmaken. Of je ze nou leuk of niet leuk vindt, ze gelden te allen tijde voor iedere speler bij desbetreffende goksite. Veel spelers zullen vaak het vakje zomaar aanvinken zonder echt de algemene voorwaarden van goksites zorgvuldig door te lezen. Zij beseffen het grote belang hiervan niet.

Waar vind ik de algemene voorwaarden van een goksite?

De algemene voorwaarden zijn vaak onderaan een goksite terug te vinden. In de footer staat vaak een link die je doorverwijst naar een specifieke pagina. Klik erop en de pagina zal geopend worden. Als je de voorwaarden niet kunt vinden, neem dan eerst even contact op met de klantenservice. Of vertrouw op de informatie van Goksitesvergelijker.nl.

Maar wat is nu de werkelijke betekenis van ‘Algemene voorwaarden’ bij goksites. In het kort: het kan als overeenkomst tussen jou en de desbetreffende goksite worden gezien. Hierbij onderteken je als het ware een contact, waarbij je aangeeft dat je akkoord gaat met de voorwaarden van de goksite. Vaak zal dit van toepassing zijn als je een account wilt registreren. Een goksite zal hierin de regels en voorwaarden beschrijven waar een speler zich aan dient te houden tijdens het spelen. Denk hierbij aan ‘fraude’, wat absoluut uit den boze zal zijn. Om spelers de algemene voorwaarden te laten accepteren, kunnen zij zich beschermen tegen klachten of rechtszaken.

Lees de voorwaarden van goksites zorgvuldig door en ga akkoord

Voorwaarden van goksites zorgvuldig lezen

Zodra je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van een goksite, kan je dit op een later tijdstip niet meer ongedaan maken. Ook kan je je niet van de domme houden wanneer je je niet aan de regels houdt. Dit is het eerste van de dingen waarop je moet letten bij het akkoord gaan van de algemene voorwaarden. Wat ook belangrijk is dat je moet kijken of je land beschreven staat in het document en op je identiteitskaart wordt weergegeven. Dit zijn vaak landen van de EU. Als dit niet het geval is, zal het niet gelden voor het land waarin je gaat gokken.

Goksite bonussen en de voorwaarden hiervan

In de algemene voorwaarden van goksites kunnen ook eventuele bonussen besproken worden. Wanneer je deze claimt, is het van belang om de bonusvoorwaarden goed door te nemen. Hoewel de regels van goksites normaliter in hun algemene voorwaarden besproken worden, kan het voor goksite bonussen afzonderlijke voorwaarden bevatten. Deze kan je op de bonuspagina lezen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een goksite je een welkomstbonus van wel 100% geeft, waarbij inzetvereisten 30x tot 35x zijn. Dit zal betekenen dat als je voor het eerst €100 stort en een bonus van €100 krijgt. Deze dien je vervolgens 30 tot 35 keer rond te spelen voordat je het kunt laten uitbetalen. Dit betekend een bedrag van €100 + €100 = €200 x 30 of 35, dan kom je al gauw aan een bedrag van ruim €6.000!

Goed om te onthouden is het feit dat je met een bonus alleen op bepaalde toegewezen gokspellen kunt spelen. Deze zal je beperken om het bonusbedrag te gebruiken op bijvoorbeeld de live casino spellen. In de voorwaarden zal dit ook altijd duidelijk worden weergegeven, om misbruik te voorkomen. Veel spelers weten precies op welke gokspellen de hoogste winkansen zijn en zullen de bonus dan maar al te graag op deze spellen willen gebruiken. Doordat de goksite in de algemene voorwaarden bespreekt dat dit niet mogelijk is, kunnen zij ervoor zorgen dat spelers niet een te groot voordeel krijgt ten opzichte van de goksite.