Varianten van de bekende online gokkast Book of Ra

Book of Ra is de meest gekopieerde online gokkast die er bestaat. In dit artikel gaan we dan ook in op de varianten van Book of Ra, en kijken we naar de inhoud van het originele gokspel. Uiteraard is deze ook veelvuldig terug te vinden bij goksites. Het succes is ooit begonnen bij software provider Novomatic, welke is opgericht in Oostenrijk. Maar inmiddels is het dus door meerdere bedrijven na gemaakt. Hierdoor is de populariteit alleen maar toegenomen.

Spelers vinden de online gokkast Book or Ra zo aantrekkelijk vanwege de unieke bonusfeatures. Scatter symbolen activeren gratis spins en dit komt met een speciaal symbool. Gebruikelijk zal het boek weer open worden geslagen en stopt het op een pagina met een specifiek symbool erop afgebeeld. Dit symbool geldt als een uitklapbaar symbool.

Book of Ra varianten

Verschillende software providers hebben varianten van Book of Ra ontwikkelt. Zo kwam Play’n Go bijvoorbeeld met Book of Dead, Amatic Industries bracht Book of Aztec en Book of Fortune uit en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Bij goksites kun je nog veel meer Book of-versies terug vinden die hun oorsprong dus vinden bij Book of Ra.

Book of Dead

Book of Dead is van Play’n Go en komt met 10 free spins bij 3 scatter symbolen. Win meer gratis spins met een speciaal uitklappend symbool. De ontdekkingsreiziger is uiteraard weer het hoogst uitbetalende symbool, namelijk 5000x de inzet (€250.000 maximaal). Ook de Egyptische Mythologie komt weer naar voren waar je mee de tempels in wordt genomen en je extreem hoge uitbetalingen kunt verwachten. De uitbetalingspercentage is enorm vergeleken met de Book of Ra. De inzet bedraagt €0,01 tot maximaal €50,00 per beurt. Verder heb je het bekende gokspel als je een winst behaald dat je moet raden welke suit of kaart tevoorschijn komt. Verdubbel of verviervoudig winsten hiermee. De uitbetalingspercentage is 96,2%.

Book of Queen

Book of Queen - varianten van Book of Ra

Zoals je al weet is Book of Ra een van de populairste online gokkasten in de wereld. De Book of Queen is ook weer een kloon van de Book of Ra, gemaakt door Amatic Industries. Amatic heeft al meerdere Book of Ra klonen ontwikkelt en je kunt ze bij verschillende goksites terugvinden. Normaliter is het hoofdsymbool de ontdekkingsreiziger die op zoek gaat naar waardevolle schatten in Egyptische tempels. Nu is het Cleopatra en dit symbool is goed voor 2000x de inzet bij vijf opeenvolgende symbolen op actieve winlijnen. Het bonusspel is waar het om draait op de Book of Queen gokkast online. Het levert je 10 bonus spins op en je kunt met stacked symbolen op de rollen in één klap rollen met een soortgelijk symbool in beeld krijgen voor betere winkansen.

Book of Fortune

De Book of Fortune komt met een uitbetalingspercentage van 96%. Het is een Book of Ra kloon, ja alweer. Nu is het alweer Amatic Industries die zich eraan heeft gewaagd om een slot met hoge uitbetalingen te ontwikkelen, en dat is ze wel weer goed gelukt. Dit spel komt met uitbetalingen tot wel €50 per keer. De minimale inzet bedraagt 0,10 euro en de maximale inzet bedraagt 10 euro. Zoals je weet is de Book of Ra gokkast eigenlijk van Novomatic, maar deze is meer in fysieke casino’s te vinden. Als je bij goksites gaat spelen dan kom je enorm veel Book of Ra varianten tegen zoals nu dus de Book of Fortune. De symbolen staan in het teken van de Magie. Als het boek van Spreuken openklapt dan weet je dat het raakt is, 10 gratis spins met stacked symbolen!

Goksites met Book of Ra en andere online gokkasten

Book of Oz

De Book of Oz slot is van Triple Edge Studios en komt met een hoge uitbetalingspercentage van 96,32%. De maximale winst op dit spel is 125.000 munten en je speelt met 10 winlijnen in totaal op 5×3 rollen. De variantie ligt hoog, in het basisspel pak je niet heel erg vaak leuke prijzen maar als het bonusspel gestart wordt dan ben je verzekerd van zeer hoge uitbetalingen. Het thema gaat over fantasie en sprookjes. Je kunt bij een goksite deze Book of Ra gokkast kloon eerst gratis uitproberen voordat je met echt geld gaat spelen.

Book of Anubis

De Book of Anubis gokkast is van software ontwikkelaar Stakelogic. Het thema is natuurlijk de Egyptische Mythologie, dat kon je zo wel raden. De uitbetalingspercentage van deze gokkast is 95,44% en je kunt op 10 winlijnen spelen met een minimale inzet van €0,10 tot aan €50. De maximale winst is €250.000 die je met vijf soortgelijk symbolen op rij op de rollen kunt winnen. Natuurlijk zal het symbool Anubis zelf het meeste opleveren, namelijk 5000x de inzet.

Met het wild symbool (het boek) kan je free spins starten en tegelijkertijd andere symbolen tijdens het basisspel vervangen. Zoals gebruikelijk is op elke Book of Ra gokkast online (klonen), wordt met het boek het bonusspel gestart mits je er drie op de rollen weet te krijgen. Ook komen de symbolen veel overeen want je hebt ook de speelkaartsymbolen zoals A, K, Q, J en 10 of vier afbeeldingen naast het bonussymbool Anubis.

Book of Magic

De Book of Ra gokkast van Novomatic is niet erg goed nagebootst met de Book of Magic van EGT. Je wordt direct meegesleept in het land waar je rijkelijk wordt beloond voor het vinden van mysterieuze spreuken, schatkisten of de scepter van macht, terwijl je nog meer grotere beloningen krijgt voor het redden van de prachtige prinses en het doden van de gemene tovenaar. Je kunt ook het Wild Book of Magic lokaliseren voor extra bonussen.

Dit keer gaat het namelijk ook niet echt om een kloon van de Book of Ra gokkast. Je krijgt nu 15 gratis spins in plaats van 10 en je speelt met vermenigvuldigers, wat ook niet gebruikelijk is voor de klonen zelf. Echter, probeer deze gokkast eens uit en je kunt voor leuke verrassingen komen te staan als je met het wild symbool ineens alle winsten verdubbeld uitbetaald krijgt of dat je met meer vermenigvuldigers het free spins bonusspel aan het spelen bent.

Conclusie

Je hoeft niet perse meer de deur uit om je favoriete gokkast Book of Ra te spelen. Kies uit een van de Book of Ra gokkast online versies en wees verzekerd van genoeg speelplezier. Op deze pagina vind je verschillende Book of Ra varianten terug en geven wij goksites aan waar je het spel kunt spelen. Dit zijn de meest betrouwbare goksites in Nederland en zijn getest op de veiligheid van de spelers. Alle spelers zijn goed beschermd en de goskite is in het bezit van een kansspelvergunning.