‘Speel Slimmer Stats’ toegevoegd bij BetCity

Sinds dat BetCity een legale goksite is in Nederland, is de tagline ‘Speel Slimmer’. Hiermee doelen ze op de tips die ze geven om te gokken op sport. Om de spelers echter nog meer tegemoet te komen bieden ze vanaf nu ook extra cijfers in de categorie ‘Speel Slimmer Stats’. Deze zijn van belang om te sportwedden op basis van statistieken in plaats van een onderbuikgevoel.

Bijna een jaar geleden gaf Robert Kooiman, marketing director BetCity, al aan dat ze bezig waren met verschillende data-interacties. “Ik denk wel dat het ons straks uniek maakt ten opzichte van de concurrentie. Wij zitten dichtbij de Nederlander, dichtbij wat de speler leuk vindt. Dit stralen we uit op alle platformen waar we zichtbaar zijn” was destijds zijn achterliggende gedachte.   

BetCity
8.4/ 10
Ksa vergunning Betrouwbaar Breed assortiment gokspellen Wedstrijd van de week Storten met iDEAL
Welkomstbonus
tot €100 aan gratis spins
Bezoek goksite

‘Speel Slimmer Stats’

Op de website van BetCity kon je altijd al informatie vinden van ploegen of spelers waar je een weddenschap op wilde plaatsen. Deze data werd aangeleverd door Kambi, maar nu voegt de goksite daar nog extra feiten en statistieken aan toe (Speel Slimmer Stats). In samenwerking met het bedrijf SportRadar worden de spelers voorzien van gegevens van vijf voetbalcompetities: Eredivisie, Premier League, LaLiga Satander, Bundesliga en Serie A. 

Goksites bieden in veelvoud de mogelijkheid om te gokken op sport, maar bij BetCity heb je de ‘Speel Slimmer Bets’. Ook wel de ‘BetCity Specials’ genoemd. In deze categorie krijgen bepaalde sportweddenschappen een verhoogde odd. Deze zijn niet alleen voorbehouden aan wedden op voetbal. Regelmatig staat er ook een dart- of formule 1 weddenschap tussen voor de liefhebbers.