Van der Meijde en Sneijder nemen het tegen elkaar op in eigen tv-programma

Voormalig BetCity-rolmodellen Andy van der Meijde en Wesley Sneijder nemen het vanaf maandag 29 augustus tegen elkaar op in het tv-programma ‘Scoren in de kelderklasse’. De beide oud-internationals zullen ieder de coach worden van een van de zwakste amateurteams van Nederland. Gedurende de afleveringen worden de ploegen klaargestoomd voor een onderlinge clash. 

Sinds 1 juli 2022 zijn rolmodellen verboden bij goksites. Hierdoor moest BetCity afscheid nemen van onder meer van der Meijde, Sneijder, Kieft en Swart. Hun plaatsen werden echter al snel ingenomen door superfans Randy, Lesley en Japie. Maar nu lijkt de legale goksite zich indirect als sponsor van het programma toch weer te verbinden aan de spraakmakende voetballers.

Scoren in de kelderklasse

Chris Woerts, sportmarketeer, sprak bij Vandaag Inside al eens eerder van het gerucht dat Andy en Wesley samen een televisie programma zouden gaan maken. Ze zouden twee teams met onsportieve mannen gaan klaar stomen voor een vriendschappelijke wedstrijd onder elkaar. BetCity zou hierbij geïnspireerd zijn door het Belgische ‘FC Nerds’, met Johan Boskamp als meest besproken man.      

De tumult rondom een eigen tv-programma gaat met Andy vs Wesley: Scoren in de klederklasse werkelijkheid te worden. Van der Meijde wordt de nieuwe coach van RKSV Saasveldia 6 en Sneijder ontfermt zich over VV Riel 4. Beide heren gaan hun team zo goed mogelijk voorbereiden op de het duel tegen elkaar dat plaatsvindt op het sportpark van voormalig betaald voetbalorganisatie AGOVV. Uiteraard doen ze dit op geheel eigen wijze, waarbij Sneijder zelfs de hulp inschakelt van een oud-collega’s uit de voetbalwereld. Andy focust zich daarentegen vooral op de gezelligheid en team-building.  

BetCity
8.4/ 10
Ksa vergunning Betrouwbaar Breed assortiment gokspellen Wedstrijd van de week Storten met iDEAL
Welkomstbonus
tot €100 aan gratis spins
Bezoek goksite