Speel met Ronaldinho bij Circus!

Eén van de grootste voetbal trukendozen allertijden Ronaldinho wordt het nieuwe gezicht van Circus. In 2004 en 2005 werd hij nog bekroond tot FIFA-voetballer van het jaar en nu heeft hij samen met de goksite geweldige promoties opgesteld voor de spelers. Voorheen stond vooral BetCity bekend om de samenwerking met topvoetballers, maar dit mag toch ook wel opgemerkt worden als bijzonder nieuws.

Nog geen twee maanden geleden kreeg het een vergunning als legale goksite, en nu strikt Circus Ronaldinho als nieuw gezicht van de goksite. Dat de Braziliaanse baltovenaar een contract heeft getekend is dan ook met veel trots naar buiten gebracht. Om dit samen te vieren heeft Roanldinho een speciale persoonlijke welkomstboodschap.

Circus
8.4/ 10
Gokken op sport Veilig en betrouwbaar Overzichtelijke goksite Leuke welkomstbonus Loyaliteitsprogramma
Welkomstbonus
100% tot €250 bonustegoed
Bezoek goksite

Ronaldinho het nieuwe gezicht van Circus

Tijdens zijn carrière als professioneel voetballer heeft de wereldster altijd het rugnummer 10 gedragen. Dit nummer heeft hij veel eer aangedaan door met speels gemak zijn tegenstanders uit te spelen, zijn teamgenoten in stelling te brengen of zelf te scoren. En om ook de spelers van de goksite Circus in stelling te brengen heeft Ronaldinho leuke promoties meegenomen. Met zijn speelsheid en het rugnummer 10 als inspiratiebron, kan je gokken op sport met de volgende “acties”:

  • Match of the Week | Een door Ronaldinho zelf gekozen wedstrijden waar je als speler een gratis weddenschap t.w.v. €10 kunt verdienen. Inclusief handige statistieken.
  • Dagelijkse BetXtra van +10% | Proditeer van z’n rugnummer bij onder andere Barcelona, PSG en het Braziliaanse elftal.
  • Ronaldinho’s betting toernooi | Wekelijks keert deze promotie terug. Je kunt het opnemen tegen andere spelers en leuke prijzen in de wacht slepen.

Circus trots op de nieuwe samenwerking

Goksites doen er alles aan om het zo laagdrempelig mogelijk te maken voor de (nieuwe) spelers. Met interessante bonussen en bekende boegbeelden proberen ze dan ook de concurrentie te slim af te zijn. Circus is dan ook maar wat trots dat Ronaldinho het nieuwe gezicht is. Dit geven ze aan op hun eigen website, en is terug te zien in de promoties die ze nu aanbieden. Kortom, als spelers bij Circus kan je exclusief profiteren van de unieke samenwerking.

Ronaldinho pers
Ronaldinho rugnummer 10 bij Circus
Ronaldinho nieuwe gezicht van Circus