Top 10 online baccarat termen

Baccarat is al een eeuwenoud, en is een van de meest gespeelde gokspellen wereldwijd. Met name in Azië is het erg populair, maar ook bij goksites ontbreekt het tegenwoordig niet meer aan online baccarat. In sommige gevallen wordt het ook wel punto banco genoemd, dit is dan ook gelijk een van de online baccarat termen die we gaan bespreken.

In dit artikel hebben wij een alles omvattende lijst met online baccarat termen samengesteld. Hierin worden alle definities ervan besproken. Je komt ze vast en zeker tegen als je besluit om eens bij een van de goksites een gokje te wagen. Test verschillende baccarat varianten uit en maak de spanning mee! Lees nu gauw verder om bekend te raken met de 10 bekendste online baccarat termen.

Top 10 goksites

Online baccarat termen

1. Baccarat

Het kaartspel baccarat wordt gespeeld met zes of acht decks. Het doel hierbij is om in te zetten op de hand die uiteindelijk zal winnen. Dit kan de ‘player’ of ‘banker’ zijn, en in sommige gevallen eindigt het in een gelijkspel (tie). Diegene met een handwaarde het dichst bij een score van 9 wint.

2. Banco of Banker

Andere term voor bank of dealer. Het is een mogelijke weddenschap waar je geld op kunt plaatsen bij online baccarat.

3. Banker bet

Een inzet op de bankier, oftewel bank. Je betaalt 5% commissie als je deze weddenschap weet te winnen.

4. Bankroll

Beschikbare geld waarmee je besluit te gaan gokken in één sessie.

5. Chemin De Fer

Een baccarat variant. Ook wel bekend als Europees baccarat – waarbij spelers zelf kaarten kunnen uitdelen en fungeren als bankier/dealer. Hoewel deze soort niet van toepassing is bij een goksite, kan je wel kiezen voor een variant dat in de buurt komt. Dat is namelijk live baccarat squeeze, waarbij je zelf kaarten mag ombuigen voor meer spanning!

6. Dealer

De medewerker van een goksite die de kaarten bij live baccarat uitdeelt. Het online baccarat komt met een virtuele dealer dat aangedreven is door de software.

7. High roller

Een speler die grote inzetten plaatst.

8. Huisvoordeel

Het huisvoordeel van online baccarat is laag. Dit betekent wat de kans is dat een goksite wint. Deze heeft bij alle gokspellen voordeel en is puur gebaseerd op geluk in de meeste gevallen.

9. Punto

De term voor speler/player bij online baccarat. Je kunt je geld inzetten op de ‘punto’ en winnen als de speler die ronde weet te winnen.

10. Tie Bet

De tie bet is een zijweddenschap in baccarat. Het is mogelijk dat de speler en bank gelijkspelen, maar het komt niet zo heel vaak voor. Het betaalt 8 tegen 1 uit en het is af te raden om er gebruik van te maken.

Conclusie over online baccarat termen

Nu je bekend bent met de meest bekende online baccarat termen, kan je het spel zelf eens uitproberen bij een betrouwbare goksite op Goksitesvergelijker.nl Wij hebben eerst elke goksite getest op de veiligheid en beschikbare goksite bonussen voordat ze een plek op onze website krijgen. Wees verzekerd van een veilige goksite waar je zowel gratis als met echt geld online baccarat kunt spelen.