Gokspellen die in september 2022 uitkomen

De tijd vliegt voorbij, waardoor al bijna driekwart van het jaar erop zit. Over 20 dagen begint zelfs de astronomische herfst (zomaar even een statistiekje). Het is een vaststaand gegeven wanneer het verloop van de dag, maand of jaar voorbij vliegt dat je het leuk hebt. Voor gokliefhebbers is dat wanneer ze kansspelen kunnen spelen bij hun favoriete goksites. In september 2022 komen daar weer nieuwe gokspellen bij.

Aankomende maand worden er meerdere nieuwe online gokkasten verwacht, en daar gaan we er vijf van bespreken in dit artikel. Software providers iSoftBet, Pragmatic Play, Playson en Red Tiger hebben hun best gedaan om de nieuwe ontwikkeling erg aantrekkelijk te maken. Dus ben je een gokliefhebber, dan is vervelen met zoveel mooie gokspellen die op het punt van lanceren staan gewoon geen optie.

Goksites

Nieuwe gokspellen in september 2022

Unieke bonusfeatures of innoverende spelregels zullen er niet tussen zitten, maar dat hoeft ook niet altijd. De huidige aspecten van de online gokkasten zijn namelijk al meer dan goed. Al jaren zijn de hold and win, avalanche-feature, gratis spins en allerlei wilds of scatters erg populair. Bekijk onderstaand om welke nieuwe gokspellen het gaat in september 2022:

Tropical Bonanza

We trappen af met Tropical Bonanza, waar je speelt aan de voet van een tropische zee, en een barretje te vinden is met heerlijke smoothies. Dat is wat iSoftBet je voorschotelt.

Tropical Bonanza heeft behoorlijk wat aan leuke dingen voor je in petto. Eigenlijk bijna te veel om op te noemen. Allereerst speel je met een 6×5-veld, dat uit niets anders dan tropische vruchten bestaat. Standaard is de Tumble-feature actief, gekoppeld aan de Cocktail Tumble Trigger-meter.

Verder zijn er twee Happy Hour Modifiers, namelijk de Free Shots (die je drinkglas vult) en multipliers tot x20 die op de rollen vallen. Ook kan Mr. Crab zo nu en dan langskomen. Die beloont je dan met een Big Win of het triggeren van gratis spins.

Met het geheel vullen van het cocktailglas activeer je de gratis spins. Hier zijn vermenigvuldigers tot x100 te winnen én extra draaibeurten.

En wil je het jezelf helemáál gemakkelijk maken, dan kun je profiteren van de Tropical Bet- of de Extra Juice-button. Met die eerste kom je tegen betaling de gratis spins binnen, terwijl de tweede enkel je winkansen vergroot.

Je kunt tot 5.887x de inzet winnen met Tropical Bonanza. De RTP ligt op 95,98% en de variantie is medium.

Verwacht op: 7 september 2022

Happy Hooves

Toegegeven, je moet wel een beetje houden van paarden wil je vallen voor Happy Hooves, van Pragmatic Play. Dat het hier echter om stoere paarden gaat in het Wilde Westen, maakt wellicht alsnog een hoop goed, net als dat hier flink te winnen valt.

We hebben hier te maken met een 5×4-speelveld. Met de symbolen die erop staan, is wel wat bijzonders aan de hand. Deze zijn namelijk ingedeeld in duo’s. Van laag naar hoog zijn dit de Blue-, Purple-, Green- en Red-symbolen. Elke groep heeft een eigen wild, die alleen de symbolen kan vervangen binnen z’n eigen groep.

Tijdens de basisgame kun je te maken krijgen met de Powernudge Feature, die gekoppeld is aan de Mystery Symbols. Deze onthullen één van de bovengenoemde wilds of een gouden ster. Draai je zo’n gouden ster, dan transformeert die in een bet-multiplier of scatter.

Met drie scatters galoppeer je naar de bonusfeature van Happy Hooves, waar de Powernudge Respin Feature klaarstaat. Deze kun je het beste zien als een leuke upgrade van het standaardspel. Deze start met ten minste twee rollen met Mystery Symbols en een progressieve multiplier van x1.

De hoofdprijs is een niet-misselijke 5.000x de totale inzet. De RTP is 96,48% en de variantie is hoog.

Verwacht op: 8 september 2022

Ultra Fortunator

Dat ze bij Playson erg houden van zowel het produceren van klassieke fruitautomaten als Hold and Win-spellen, dat is geen geheim. Dat ze graag hun eigen mechanismen tot in de oneindigheid klonen ook niet.

Het spel Ultra Fortunator is er weer ’s zo eentje waarin al deze eigenschappen samenkomen. Het spel maakt overigens deel uit van een serie, samen met 5 Fortunator, Diamond Fortunator Hold and Win en Burning Fortunator.

Ultra Fortunator is een erg simplistisch spel, met vier jackpots om te winnen. De hoogste is de Grand Jackpot, die 1.000x de inzet kan uitkeren.

Draai je drie bonussymbolen op de middelste reel, dan activeer je de Bonus Game. Hier doen symbolen mee die een waarde hebben van 1 – 20 keer de totale inzet, naast de speciale jackpotsymbolen. Je krijgt in de basis drie re-spins de kans om zoveel mogelijk van deze symbolen te draaien.

Ultra Fortunator heeft een RTP van 95,66% en een medium – hoge variantie.

Verwacht op: 8 september 2022

Beastwood

Beastwood is gebaseerd op de gelijknamige zeerover en fanatiek jager Mr. Beastwood. Hij jaagt graag op monsters. Zijn trofeeën staan uitgestald in zijn huiskamer, waar je waarschijnlijk niet gauw vrijwillig plaatsneemt voor een kopje thee.

Centraal in het spel staat de Endless Reel Feature (beter bekend als de Infinity Reels/Infireels van respectievelijk ReelPlay en Netent). Het houdt in dat elke wincombi die je vormt ervoor zorgt dat rechts van het veld een extra rol wordt toegevoegd.

Je start met 3×3 symbolen, wat na een winstgevende spin 4×3 is, etc. Daarmee krijg je ook automatisch per rol die nieuw toe wordt gevoegd een multiplier. Het gelijktijdig draaien van wilds heeft een positief effect op de hoogte van de te winnen vermenigvuldiger.

Ook word je extra beloond met hoeveel groter je het speelveld weet te maken. Een speciale x2 Reel Multiplier verschijnt namelijk op rol vijf en elke derde rol daarna.

Verder is er de gratis spins-feature. Die trigger je met vier scatters (of koop je met de Buy Button), waar je 10 gratis draaibeurten voor in ruil krijgt. Hier zijn extra spins te verdienen en krijg je veel vaker te maken met de Reel Multiplier.

De RTP van Beastwood is 96,38%, de variantie is hoog en er kan maar liefst maximaal 29.541x de inzet gewonnen worden.

Verwacht op: 13 september 2022

Gonzita’s Quest

Gonzita? Familie van Gonzo? Daar lijkt het inderdaad sterk op met Gonzita’s Quest, die onder de vlag van Red Tiger Gaming uitkomt. Zeker weten doen we dat helaas niet.

Feit is dat Gonzita’s Quest alleen grafisch al een kloon lijkt van de in 2011 verschenen kaskraker van Netent, inclusief de bijbehorende nostalgie (lees: ouderwets karakter). Ook het thema is identiek, namelijk de verborgen stad Eldorado.

Er zijn 5×3 symbolen in het spel en 20 winlijnen. De Avalanche-feature is hier ook weer van de partij, net als de gratis spins. Al zit die laatstgenoemde, die draait om het kunnen winnen van dikke multipliers, wel wat anders in elkaar.

Je ontvangt hier drie re-spins, waarbij de derde rol in z’n geheel bezet wordt door Gonzita die plaats heeft genomen op de troon. Op de andere locaties kunnen alleen stenen (Stone Slabs) met of zonder multipliers landen. Elke keer dat er een nieuwe waardevolle steen sticky in beeld blijft staan, wordt de teller gereset naar 3. Een Hold and Win-achtig spel dus.

Het theoretische uitbetalingspercentage van Gonzita’s Quest ligt op 95,66%, de variantie ligt tussen medium – hoog in en de max win bedraagt 2.580x.

Verwacht op: 22 september 2022