Meest winstgevende gokspellen

Wanneer je gaat gokken op een goksite, zie je heel veel verschillende soorten gokspellen. Voor iedereen zit er wel iets tussen. Je hebt de groep recreatieve spelers die voor hun plezier spelen. De andere groep daarentegen is vastbesloten om geld te winnen, koste wat het kost. Daarom besteden ze teveel uren aan het gokken, waarvan ze denken dat het uiteindelijk de gewenste prijzen oplevert. Maar wat zijn nu de meest winstgevende gokspellen?

Het zal niet uitmaken of je nu een recreatieve of reguliere speler bent, de goksite wint altijd. Welk gokspel je ook speelt, je moet in gedachten houden dat de meeste spellen op goksites gemaakt zijn op een manier dat ze voorsprong geven aan het huis. Dit is normaal, want goksites zouden niet bestaan als dit niet het geval was.

Goksites met de meest winstgevende gokspellen


Natuurlijk zijn niet alle gokspellen gericht op de casino exploitant. Er zijn sommige spellen die meer gericht zijn op spelers. Dit betekent dat je tijdens het spelen een zekere voorsprong kunt behalen. Echter, zijn daar wel goede strategieën voor nodig. Behoor je tussen de groep enthousiaste gokkers die graag wat geld winnen tijdens het spelen van gokspellen? Houd dan goed in gedachten dat veel toewijding en oefening nodig is. En als laatste, maar niet als minste, een portie geluk.

Wanneer je begrijpt wat de meest winstgevende gokspellen zijn, en je de juiste strategieën toepast, kan je er zeker van zijn dat het zijn vruchten afwerpt op de lange termijn. Op deze pagina vind je informatie over spellen die hoge uitbetalingen bieden – en met een lager huisvoordeel dan de gebruikelijke spellen komen.

? Top 5 gokspellen met hoogste uitbetalingen

Het winnen van een jackpot is geweldig, en de beste manier om dit te doen is om winstgevende gokspellen te spelen. De meeste mensen denken dat het winnen van geld op goksites puur gebaseerd is op geluk. Echter, een resultaat van een gokspel is puur gebaseerd op statistieken en waarschijnlijkheid.

Je hebt een betere kans om geld te winnen als een spel een lager huisvoordeel heeft, en daarom betere kansen biedt dan een spel met een hoog huisvoordeel. Met dat in gedachten, hebben we besloten om een artikel te schrijven over de gokspellen met de beste kansen. Het is aan te raden om eens een Nederlandse goksite review door te nemen voordat je met echt geld gaat spelen. Lees verder om erachter te komen welke spellen je een betere kans geven op het winnen van een mooi geldbedrag!

1. Blackjack – Huisvoordeel van 1%

Blackjack behoort tot de bekendste kaartspellen, welke bekend staat om zijn lage huisvoordeel. Het spel kan veel beïnvloed worden door de vaardigheden van de speler zelf. Hierdoor heb je invloed op de resultaten van elke hand. Bij blackjack is het huisvoordeel afhankelijk van het aantal decks dat er gebruikt wordt. Traditioneel blackjack heeft een huisvoordeel van 1%, maar dit kan verlaagd worden door het hanteren van een juiste blackjack strategie.

Een ander belangrijk ding om in gedachten te houden is dat er verschillende blackjack varianten zijn die verschillende kansen bieden. Wij raden je aan om spellen zoals Blackjack Switch, Single Deck Blackjack of Spanish Blackjack te spelen. Zo komt Blackjack Switch met een huisvoordeel van slechts 0.17%, terwijl Spanish Blackjack een huisvoordeel van 0.38% biedt.

De spelregels van blackjack kennen is van vitaal belang!

Spelers moeten goed op de hoogte zijn van de blackjack spelregels voordat ze winstgevend kunnen spelen. Op onze website hebben we een complete spelgids voor online blackjack. Maak kennis met de regels van verschillende blackjack varianten en besluit uiteindelijk om een strategie toe te passen en op dit winstgevende gokspel je vaardigheden los te laten.

2. Baccarat – Huisvoordeel van 1.09%

Baccarat behoort tot een van de populairste tafelspellen en behoort tot een van de best uitbetalende gokspellen. Houd er rekening mee dat de uitkeringspercentages van spellen gebaseerd zijn op een groot aantal weddenschappen. Daarom betekent dit dat je veel geld verliest als je niet wint, net als dat je veel geld kan winnen als je wint. Met dat in gedachten, wil je er zeker van zijn dat je alleen de beste weddenschappen plaatst wanneer de kansen meer in je eigen voordeel zijn.

Over het algemeen, bieden goksites baccarat aan met een huisvoordeel van 1.09%, welke zeer laag is in vergelijking tot andere gokspellen. Bij de meeste goksites hebben de spelers een kans van 49.32% om te winnen van alle uitkomsten, terwijl de bank ongeveer 50.68% van de keren wint. Om erachter te komen wat het huisvoordeel is van een weddenschap van een individuele speler, trekken we de waarschijnlijkheid van dat het huis wint af van de waarschijnlijkheid dat de speler zou winnen.

Huisvoordeel: 49.32% – 50.68% = -1.36%

Wanneer je baccarat speelt, moet je op de hoogte zijn dat er drie opties beschikbaar zijn wanneer je fiches op de tafel plaatst. Deze drie opties zijn ‘Banker’, ‘Player’ en ‘Tie’. Wanneer je een weddenschap plaatst op de ‘Banker’ sectie, heb je een laag huisvoordeel van 1.36%. Zet je geld in op de ‘Banker’ sectie, dan speel je met een nog lager huisvoordeel van 1.06%, en bij het kiezen van een ‘Tie’ weddenschap, is het huisvoordeel gestegen naar gemiddeld 14.4%.

De weddenschap ‘gelijkspel’ biedt de slechtste kansen in vergelijking tot andere, terwijl de weddenschap op ‘bank’ de beste kansen biedt. Als je bezig bent met het leren van baccarat, dan is het verstandig om deze pagina open te houden voor alle informatie terwijl je aan het spelen bent. Het beste van allemaal is dat je leest en leert over alle uitkomsten voordat je met echt geld gaat gokken.

3. Craps – Huisvoordeel van 1.41%

De weddenschappen bij craps komen met uiteenlopende kansen die zo laag als 0.0% tot zo hoog als 10.0% kan gaan. Om meer specifiek te zijn, de ‘Odds’ weddenschappen hebben een huisvoordeel van 0.0%, terwijl de ‘Pass Line’ weddenschap een huisvoordeel van 1.41% heeft. Een ‘Proposition 2 en 12’ weddenschap heeft een huisvoordeel van 10%. Zoals je kunt verwachten, waar het huisvoordeel nul is, zit er meestal een addertje onder het gras. Het kan zijn dat het nodig is om een ‘Don’t Pass Line’ of een ‘Pass Line’ weddenschap te moeten plaatsen om te kwalificeren.

Aan de craps tafel is het gemiddelde huisvoordeel bepaald door het totaal dat je van plan bent in te zetten. De meeste goksites bieden X3 kansen die het gemiddeld van het huisvoordeel naar 0.34% totaal brengt voor de “Don’t Pass’ weddenschap. Voor de ‘Pass Line Odds’ weddenschap is het huisvoordeel 0.47%. Om het huisvoordeel te verlagen, moet je weddenschappen in grotere hoeveelheden plaatsen. Voor een huisvoordeel van 0.02%, moet je bijvoorbeeld 100x de kansen inzetten.

Verder staat craps onder de gokkers bekend als een van de meest winstgevende gokspellen. Volgens velen, is dit het beste spel om te spelen bij een goksite als je echt geld wilt winnen.

4. Roulette – Huisvoordeel van 2.7%

Roulette biedt verschillende kansen. Ten behoeve van onze discussie gaan we het eerst hebben over Amerikaans roulette. Maar de berekeningen worden ook toegepast om de kansen of het huisvoordeel van Europees roulette te bepalen.

Voor degene die niet het verschil tussen Amerikaans en Europees roulette weten, ze zijn vrij identiek op elke wijze. Beide versies hebben nummers die variëren van 1 tot 36, met elk nummer gemarkeerd als rood of zwart. Beide wielen zijn hetzelfde, afgezien van de posities in het wiel. Het enige echte verschil scheidt ze in termen van kansen. Europees roulette heeft één groene nul (0), terwijl Amerikaans roulette als tegenpool een groene nul (0) en een groene dubbele nul (00) heeft. De Amerikaanse variant voegt extra huisvoordeel toe door de extra positie op het roulette wiel.

– Amerikaans roulette: Laten we zeggen dat je geld plaatst op enkelvoudige kansen (rood/zwart). Je wint geld als de bal stopt op een nummer met de kleur waarop je hebt ingezet. Je kans van winnen is daarom 18 op 38 of 47.37%. Omdat de kans dat je de weddenschap verliest 52.63% is, is het huisvoordeel 47.37% – 52.63% = -5.26%.

Aan de andere kant, laten we zeggen dat je geld op een enkel nummer plaatst bij Amerikaans roulette, dan veranderd het huisvoordeel. In dit geval, is de kans dat de bal op het exacte nummer valt, 35 op 1. De kans van winnen van het spel is 0.0263 (2.63%) of 1 op 38. Bovendien, terwijl een winst je 35 eenheden oplevert, kost een verloren weddenschap je 1 eenheid. De kans van het verliezen van deze weddenschap is 97.37%.

Om dit te berekenen, het huisvoordeel is 0.0263 (2.63%) – 52.63% = -5.26%.

  • (0.0263 * 35) – 0.9737
  • 0.9211 – 0.9737 = -0.0526
  • Huisvoordeel = 5.26%

Europees roulette: Met Europees roulette veranderen je kansen omdat je alleen een enkele nul (0) hebt. Een weddenschap van 1 fiche op rood/zwart of oneven/even geeft je een kans van 18 op 37, zo’n 48.65%. De kans op verlies is 51.35%, dit betekent dat het huisvoordeel alleen 2.7% is. Daarom, biedt Europees roulette 2.56% meer kans dan dat je zou winnen bij Amerikaans roulette als tegenpool.

5. Three Card Poker – Huisvoordeel van 3.37%

Het spel Three Card Poker, die gebaseerd is op Texas Hold’em Poker, is een van de nieuwkomers in de “wereld van goksites”. Toch is het vandaag de dag een erg populair pokerspel. Het heeft de populariteit te danken aan het feit dat het een van de meest winstgevende gokspellen bij de goksite is.

De meeste winst gaat echter naar de goksites of de makers van het spel. De meeste spelers vinden het spel leuk omdat het geen enige focus nodig heeft, en dat terwijl er genoeg inzetopties beschikbaar zijn.

Wanneer de dealer bij het spel Three Card Poker wint, dan verliest de speler al zijn of haar inzetten, en als de speler wint, dan krijgen ze ‘even money’ op hun ‘play’ en ‘ante’ weddenschappen. De weddenschap van de speler resulteert in een ‘push’ als er een gelijkspel plaatsvindt.

Gemiddeld gezien, heeft de speler een kans van 44.91% om te winnen, terwijl de dealer een kans van 55.03% heeft om te winnen, en de kans op gelijkspel is 0.06%. De meeste varianten van Three Card Poker variëren van 7.28% tot 7.65%. Als je even weg wilt van de traditionele spellen, dan is Three Card Poker de moeite waard om eens uit te proberen.

[icon name=”fas fa-comments”] Veelgestelde vragen over winstgevende gokspellen

  • Welke gokspellen zijn te verslaan?
  • Helpen casino bonussen mij met de kansen?
  • Wat is het beste gokspel?
  • Wat is het huisvoordeel?

Samenvatting

Nu je weet wat de meest winstgevende gokspellen zijn, kan je zelf eens een spel uittesten bij een betrouwbare goksite. Goksitesvergelijker.nl heeft een lijst met de beste goksites op internet, waar je veilig en betrouwbaar kunt gokken. Speel eerst gratis en leer de spelregels beter kennen, of ga voor echt geld met een fikse casino bonus op zak een waar casino-avontuur tegemoet.