Circus heeft aandacht voor de uitstekende prestaties van Max Verstappen

Hoewel de Nederlander nog geen Wereldkampioen is, heeft Circus de Max Verstappen Wereldkampioen-weddenschap al uitbetaalt. De goksite speelt daarmee in op de uitmuntende prestaties van de formule 1 coureur. Vanaf nu kan je ook niet meer inzetten op deze weddenschap bij Circus, maar bij andere goksites is dit nog wel mogelijk. Weliswaar tegen hele lage quoteringen, omdat het een kwestie van tijd lijkt te zijn.

In het weekend van 26 tot en met 28 augustus werd de eerste race na de korte zomerstop weer verreden. Het hele circus van de Formule 1 had zich verzamelt op het circuit Spa-Francorchamps. Max Verstappen was hier gelijk heer en meester, waardoor het kampioenschap bijna niet meer aan hem voorbij kan gaan. En dat terwijl de Nederlander ook nog eens vanaf plek veertien moest starter wegens een gridstraf.

Max Verstappen Wereldkampioen-weddenschap uitbetaalt

Charles Leclerc wordt gezien als de voornaamste concurrent van Max Verstappen, maar inmiddels is het gat tussen beide coureurs 98 punten. Hierdoor is de Nederlander absoluut de favoriet voor de Wereldtitel, en wat Circus betreft is de buit al binnen. De goksite heeft de weddenschap voor Max als Wereldkampioen zelfs al uitbetaalt aan de spelers. En dat terwijl er nog acht races op de kalender staan voor dit seizoen waar in totaal nog 216 punten te verdienen zijn voor ieder individu.

* Hou er rekening mee dat Circus alleen over gaat op een vroegtijdige uitbetaling als je Max Verstappen Wereldkampioen een single bet is.

Circus
8.4/ 10
Gokken op sport Veilig en betrouwbaar Overzichtelijke goksite Leuke welkomstbonus Loyaliteitsprogramma
Welkomstbonus
100% tot €250 bonustegoed
Bezoek goksite

Afgelopen weekend boekte Max Verstappen alweer zijn 9e overwinning van het seizoen. Hierdoor heeft hij inmiddels 284 punten verzamelt voor het klassement. Voor iedere overwinning krijg je 25 punten, aflopend tot 1 punt voor de coureur die op de 10e plaats eindigt. Tevens is er een extra punt te verdienen wanneer je snelste raceronde rijdt.