Weer een nieuwe goksite live in Nederland: LiveScore Bet

Van de tien legale goksites die als eerste een vergunning kregen van de Ksa was er nog altijd één partij niet online. Maar daar is vandaag verandering ingekomen. LiveScore Bet is live in Nederland. Aanvankelijk leek het erop dat de livegang op 1 februari 2022 zou gaan plaatsvinden, maar dit werd niet gehaald. Toen was 31 maart de richtdatum, maar nu zijn ze plotseling live gegaan.

LiveScore Bet hoorde eind september al dat ze per 1 oktober 2021 een vergunning zouden krijgen, maar de lancering liet echter nog geruime tijd op zich wachten. Waar andere goksites al na enkele dagen de online gokmarkt betraden, is LiveScore Bet Pas een half jaar na data live in Nederland.

LiveScore Bet live in Nederland

Na enige tijd van pre-registratie, en het telkens verschuiven van de einddatum, leek het erop dat 31 maart een stip aan de horizon moest worden voor LiveScore Bet. 1 april is leek het streven om live te gaan. Tot ieders verbazing kwam de goksite echter vandaag al online, waardoor Nederlandse spelers er weer een nieuwe optie bij hebben.

Gokken op sport is de focus

Het aanbod sportweddenschappen is zeer uitgebreid bij LiveScore Bet. Alle populaire manieren van gokken op sport zijn aanwezig, maar ook sporten als curling worden niet vergeten. Het ontbreken van gokspellen of live casino maakt LiveScore Bet een zogeheten bookmaker. Alle focus ligt hierbij op gokken op sport.

Om dit allemaal zo betrouwbaar en eerlijk mogelijk te laten verlopen is deze goksite aangesloten bij de IBIA. Die maakten eerder deze week al bekend dat er vijf Nederlandse goksites aangesloten zijn, en daar is LiveScore Bet er dus één van. De IBIA is een anti-matchfixing organisatie.

LiveScore Bet live in Nederland