Binnenkort: lancering Bingo75 bij Tombola

Eind september kreeg bingosite Tombola te horen dat ze een vergunning hadden gekregen om de Nederlandse online gokmarkt te betreden. De Kansspelautoriteit kondigde destijds tien goksites aan die vanaf 1 oktober 2021 online mochten gaan. Tombola was daar dus één van, en bood de spelers Bingo90 aan. Maar nu heeft de bingosite in een mail aan haar spelers een nieuwe variant aangekondigd. Maandag 17 januari vindt de lancering van Bingo75 plaats bij Tombola.

Tombola is een goksite die zich hoofdzakelijk bezig houdt met het aanbieden van online bingo. In het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië zijn ze al de grootste aanbieder, en dat willen ze ook op Nederlandse bodem worden. Als je online bingo wil spelen zit je bij Tombola dus goed, tevens zijn ze een van de betrouwbare goksites in Nederland met een vergunning. Op dit moment kan je er dus nog terecht voor alleen Bingo90, maar na de lancering is er ook Bingo75 bij Tombola te spelen.

Bingosite Tombola

Tombola
7.9/ 10
Goede klantenservice Sociale contacten in de chat Betrouwbaar Oplopende jackpot 200% goksite bonus
Welkomstbonus
Stort €25,- en speel met €75,-
Bezoek goksite

Marc Smit over de lancering van Bingo75 bij Tombola

Volgens Marc Smit, de country manager Nederland van Tombola, kwam het krijgen van een vergunning een klein beetje als een verrassing. Op 21 oktober 2021 had Tombola dan ook nog maar één variant, namelijk Bingo90. Ook laat Smit weten dat je voor online bingo voldoende liquiditeit nodig bent en dat het aantal varianten daar ook afhankelijk van is. Dus hoe meer bingo-varianten, hoe beter de liquiditeit van een bingosite. Lang hebben de liefhebbers van online bingo echter niet hoeven wachten. Op maandag 17 januari is de lancering van Bingo75 bij Tombola.

Bingo90 vs Bingo75

Bingo75 is de meest gespeelde variant van online bingo in Nederland en bekend bij alle bingospelers. Zoals de naam al doet vermoeden, worden er bij deze variant in totaal 75 ballen gebruikt. De vierkante bingokaart heeft vijf rijen en vijf kolommen. Bovenaan staan de letters B, I, N, G, en O.

Bingo90, de variant van online bingo die Tombola al vanaf haar lancering in Nederland aanbiedt, is de populairste versie in het Verenigd Koninkrijk. Bij die variant heb je 90 ballen en zijn de bingokaarten horizontaal uitgelijnd met drie rijen en negen kolommen. a.

Waar de Bingo90 bij Tombola een progressieve jackpot heeft (eentje die oploopt met ieder gespeeld spel), daar zal Bingo75 een vaste jackpot hebben van €500. Om de jackpot bij Bingo75 te winnen, heb je een volle kaart van 25 nummers nodig binnen 53 getrokken bingoballen. Je wint bij Bingo75 met 1, 2, 3, of 4 lijnen, of met een volle kaart.