Spelers kunnen vanaf nu ook inloggen zonder iDIN bij Kansino

Registreren is bij Kansino in no-time gebeurd doordat je gebruik kan maken van iDIN, maar vervolgens moest je als speler ook altijd inloggen met dit identificatiemiddel. Daar is echter verandering ingekomen nu Kansino de inlogprocedure aan past. Inloggen kan voortaan met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord, net als bij de meeste goksites.  

iDIN is een online manier om jezelf te identificeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van persoonlijke gegevens die bekend zijn bij de bank waar je bent aangesloten, en die worden vervolgens gedeeld met in dit geval Kansino. Dit versnelt de registratie, wat absoluut één van de pluspunten van deze legale goksite is. Daarentegen is het inloggen via iDIN vertragend, maar daar komt vanaf nu dus verandering in.

Kansino past inlogprocedure aan

Om een gebruikersnaam en wachtwoord in te stellen moet je nog één keer inloggen met iDIN. Maar hoe werkt dit precies? Onderstaand leggen we uit hoe je voortaan bij Kansino kunt inloggen zonder gebruik te maken van iDIN.

 1. Mijn account

  Rechtsboven vind je ‘Mijn account’. Als je hier op klikt worden een aantal persoonlijke gegevens getoond waaronder je eigen account gegevens.

 2. Edit ‘Nickname’

  Bij ‘Nickname’ staat automatisch al je oude gebruikersnaam ingevuld, deze kan je laten staan of eventueel aanpassen. Om het te veranderen klik je op ‘Edit’.

 3. Edit ‘Kies een wachtwoord’

  Om het wachtwoord in te stellen klik je wederom op ‘Edit’, maar dan bij de subcategorie ‘Kies een wachtwoord’. Vervolgens wordt je gevraagd naar je oude wachtwoord, terwijl je die misschien nog niet hebt. In dat geval klik je op de dikgedrukte tekst ‘Nieuw wachtwoord aanmaken’.

 4. Wachtwoord opnieuw instellen

  Om een nieuw wachtwoord in te stellen heb je een e-mail ontvangen op het geverifieerde adres. Hierin staat een grote oranje knop waar je op moet klikken met de tekst ‘Wachtwoord opnieuw instellen’.

 5. Inloggen met je vernieuwde gegevens

  Gebruik je nieuwe inlog gegevens om in te loggen bij Kansino zonder iDIN.

Meer goksites met een snelle inlog