Kansino nieuwe hoofdsponsor AZ

Het leek lange tijd Unibet te worden, maar uiteindelijk is Kansino de nieuwe hoofdsponsor van AZ. De Nederlandse goksite zal voor minimaal vier jaar pronken op het shirt van de voetbalclub. Hiermee neem het de plek van AFAS over, die overigens nog wel de naamhouder van het stadion blijft. Ook BetCity is al eens genoemd als shitsponsor van AZ, maar die deal ging van de baan omdat de club al een overeenkomst met Unibet zou hebben.

AFAS was 12 jaar lang trouwe partner op het shirt van AZ, maar vanaf 1 juli 2022 zal daar verandering in komen. Kansino gaat deze plek in de “spotlights” overnemen. Dit is voor de goksite de eerste samenwerking met een voetbalclub, maar andere goksites ging hen voor. TOTO, BetCity, GGPoker, Unibet en Bet365 sloten eerder al eens een sponsordeal met Nederlandse voetbalclubs. Dit is sinds de legalisering in oktober 2021 weer toegestaan.

Goksites

 • Welkomstbonus
  tot €100 aan gratis spins
  Ksa vergunning Betrouwbaar Breed assortiment gokspellen Wedstrijd van de week Storten met iDEAL
  BetCity
  8.4/ 10
  Bezoek goksite
 • Welkomstbonus
  #ad 100% tot €100,- aan sportweddenschappen
  Gokken op sport Beste bookmaker Klantenservice 24/7 bereikbaar Ruim aanbod gokspellen Storten met iDeal
  Bet365
  8.7/ 10
  Bezoek goksite
 • Welkomstbonus
  Geen bonus beschikbaar
  Betrouwbare goksite Ksa licentie Storten met iDEAL Goed live casino Overzichtelijke goksite
  Kansino
  7.9/ 10
  Bezoek goksite

AZ kiest voor Kansino als nieuwe hoofdsponsor

Op 13 juni heeft AZ bekend gemaakt dat Kansino voor de komende vier jaar de nieuwe hoofdsponsor is geworden. Dat betekent onder andere dat zij te zien zijn op het nieuw wedstrijdshirt van de club. Dit meldt de club in een persbericht op haar officiële website. Vorige maand plaatste de Eredivisieclub zich nog voor Europees Voetbal en nu hebben ze opnieuw goed nieuws voor het seizoen 2022-2023.

Klas Winberg, CEO van Play North, moederbedrijf van Kansino is blij met de plek op het Alkmaarse shirt:

“We zijn enorm enthousiast over het aangaan van een meerjarige samenwerking. AZ is een club vol talent op alle niveaus en een organisatie waar we trots op zijn om ons mee te associëren. Dit is een samenwerking tussen twee organisaties die de top uitdagen binnen onze eigen vakgebieden. Samen geloven we dat we elkaar kunnen helpen om verder door te breken en blijvende stappen te zetten naar het hoogst haalbare.”

Ook Robert Eenhoorn, algemeen directeur van AZ, reageert met enthousiasme op de samenwerking met Kansino:

“Kansino is een modern en ambitieus bedrijf, dat net als wij enorm gemotiveerd is om flink door te blijven groeien. Deze samenwerking legt een solide basis voor de toekomst en geeft AZ de ruimte om weer een stap te zetten in haar ambities. Dat Kansino daarnaast ook gedreven is om een belangrijke bijdrage te leveren aan de maatschappelijke doelstellingen van onze club, geeft aan wat zij als bedrijf belangrijk vinden.”