Gedachten die meespelen bij het inzetten tijdens Roulette

Er zijn geen nummers die meer kans hebben om te vallen, maar toch zijn er spelers die een bepaalde gedachten hebben bij het inzetten tijdens Roulette. Afgezien van de wekbekende strategieën denken ze dat sommige getallen meer winst op kunnen leveren dan andere. In dit artikel gaan we kijken hoe deze spelers denken en waarom ze op die manier spelen.

Wanneer we het hebben over Roulette, dan hebben we het over een kansspel. Dat houdt in dat de uitkomst volledig willekeurig is, maar toch zijn er spelers die altijd dezelfde inzet gebruiken. Ze hebben een vast ritueel, en meestal gaat het om dezelfde nummers. In eerste instantie lijkt dat misschien onlogisch, maar we gaan verder in op de redenen waarom ze dit doen.

Inzetten tijdens Roulette

Zowel bij goksites als bij een landbase casino kan je Roulette spelen, en is het één van de populairdere kansspelen. De ervaren speler kiest wellicht voor een bepaalde strategie, dank hierbij aan het martingale-systeem of die van D’Alembert. Maar over het algemeen combineren ze dit met in hun ogen de beste nummers waar je op in kunt zetten tijdens Roulette.

“Magische 7”

Zeven is in veel culturen over de hele wereld een goddelijk getal. Er zijn meerdere aanwijzingen die dit aantonen: zeven dagen in de week en bijvoorbeeld de zeven wereldwonderen. Dit zijn nog maar enkele redenen waarom spelers regelmatig voor het magische nummer 7 kiezen. Roulette-spelers beschouwen het als een van de beste nummers, echter geeft dit geen garanties.

Goksites met Roulette

Geluksnummer 3

Waar 7 een magisch getal is in de gokwereld, lijken de spelers het geluk op te zoeken met nummer 3. Er is geen specifieke reden waarom ze zoveel vertrouwen hebben hierin tijdens het inzetten bij Roulette. Desalniettemin is het een feitelijk gegeven dat er een groot aantal spelers inzetten op nummer 3.

Ideale positie voor 17

De magische 7, dat we eerder bespraken, maakt deel uit van een ander geliefd nummer, namelijk 17. Zijn reputatie als een van de beste nummers om tijdens Roulette op in te zetten komt voort uit het feit dat zijn positie heel geschikt is. Het is in principe gelegen in het midden van zowel Franse als Amerikaanse roulettetafels, en veel spelers geloven dat de kans dat de bal in nummer 17 terechtkomt vrij hoog is.

Cold roulette-nummers

Bij goksites is vaak in één oogopslag te zien welke roulette-nummers de laatste speelrondes vaak of minder vaak zijn gevallen. Die laatstgenoemde getallen worden ook wel de koude nummers genoemd. Omdat ze al een tijdje niet gevallen zijn, denken veel spelers dat het niet lang meer kan duren voordat ze wel vallen. Toch kan niet met zekerheid gezegd worden dat dit ook daadwerkelijk zal gebeuren, iedere ronde is er namelijk eentje op zich.

Hot roulette-nummers

In tegenstelling tot de eerder beschreven koude nummers, zijn warme getallen precies het tegenovergestelde. Ze zijn de laatste speelrondes vaker de uitkomst en een groot aantal spelers kiest ervoor om ze constant te gaan spelen. Sommige spelers geloven dat het inzetten op bepaalde nummers die vaker voorkomen hun kansen om te winnen aanzienlijk zal vergroten. Hoewel er geen enkele manier is om het volgende geluksgetal te voorspellen, zijn ze ervan overtuigd dat inzetten op de hot roulette-nummers een van de meest succesvolle strategieën is.

Let op: de geboden proefversie is een demo