BetCity heeft een nieuwe YouTube-serie: ‘Heel Holland Bet’

Sinds eind april heeft BetCity een eigen YouTube-serie: ‘Heel Holland Bet’. In de afleveringen gaat Andy van der Meijde random weddenschappen aan met een persoon op straat. Op 29 april verscheen plots de eerste gloednieuwe video op internet. Hoogstwaarschijnlijk heb je hét gezicht van BetCity al wel eens eerder voorbij zien komen in een reclame, maar vanaf nu zie je Andy van der Meijde ook wekelijks terug op YouTube.

Eerder werd al bekend dat Andy niet langer alleen zou staan bij BetCity, want BetCity maakte de transfers bekend van Wesley Sneijder, Wim Kieft, en Sjaak Swart. Of de nieuwe spelers van BetCity ook een rol gaan krijgen in ‘Heel Holland Bet’ is op dit moment nog niet duidelijk.

‘Heel Holland Bet’

Iedere aflevering gaat Andy van der Meijde eerst op zoek naar een willekeurig persoon om de weddenschappen mee aan te gaan. Het zijn geen standaard weddenschappen die je normaal gesproken terug vindt op de goksite van BetCity. Zelf spreekt andy de woorden maar er wordt gewet op van alles en nog wat. Hij spreekt dan ook de volgende woorden: “Ik ga vandaag wedden op alles wat los en vast zit”. Dit kan dus echt heel divers zijn.

Het kan gaan om hele simpele dingen zoals het aantal kilometers dan een voorbijkomende hardloper al heeft gelopen. Of dat een eerstvolgende fietser een elektrische fiets heeft of een normale. Om het spannend te maken krijgt diegene die de weddenschap aan gaat ook daadwerkelijk geld als ze het goed hebben. Maar wat zijn precies de spelregels van ‘Heel Holland Bakt’?

Heel Holland Bet - Andy van der Meijde

De spelregels

Andy zoekt een kandidaat uit om de weddenschappen mee te sluiten. Vervolgens stelt hij een eerste weddenschap voor, hiermee kan de kandidaat €10 verdienen. Zonder zelf geld in te zetten, het volledig vrijblijvend. De twee weddenschap gaat om €20. Weddenschap drie en vier zijn nog ludieker, hiermee is 2 keer €50 te winnen. En dan de laatste weddenschap, bet 5. De kandidaat kan hiermee €100 verdienen, maar zet wel het eerder gewonnen bedrag op het spel. Je krijgt als kandidaat ook de kans om voor bet 5 te stoppen.

Conclusie

Goksites proberen van alles om de concurrentie te slim af te zijn. In dit geval komt BetCity met een ludieke YouTube-serie om de aandacht te trekken van potentiele spelers. Het concept achter ‘Heel Holland Bet’ hebben ze leuk “bedacht”. De serie Heel Holland Bet is natuurlijk een woordspeling op het populaire televisieprogramma Heel Holland Bakt. En het programma lijkt wat op “I Bet You.” In dat programma gingen pokerspelers Antonio Esfandiari en Phil Laak willekeurige weddenschappen met elkaar aan.

BetCity
8.4/ 10
Ksa vergunning Betrouwbaar Breed assortiment gokspellen Wedstrijd van de week Storten met iDEAL
Welkomstbonus
tot €100 aan gratis spins
Bezoek goksite