Flodder

Familie Flodder, wie kent ze niet? Als Nederlander heb je vast en zeker wel eens iets gezien van deze spraakmakende tv serie. Vanaf 1986 maakte de aso-familie vijf seizoenen lang van alles mee in de fictieve wijk Zonnedeal. Maar nu komt Flodder dus terug. Weliswaar niet op televisie, maar dit keer brengt Red Tiger een oer-Hollandse online gokkast uit. Gebaseerd op de familie Flodder.

Eerder ging de aso-familie al eens internationaal met films als ‘Flodder in Amerika’, maar nu gaat Flodder internationaal door Red Tiger. Deze software provider heeft al vaker online gokkasten uitgebracht de gebaseerd zijn op tv programma’s of series. Maar voor de Nederlandse spelers is Flodder natuurlijk een geweldig thema.

Informatie over de online gokkast Flodder

SoftwareRed Tiger
Rollen5
Winlijnen25
RTP (%)95,75
Minimale inzet€0,10
Maximale uitbetaling7654x inzet
AutoplayNee
Wild symbolenJa
Scatter symbolenJa
MegawaysNee
Free spinsJa
ClusterNee
JackpotNee
Bonus spelJa
Buy the bonusNee

Review

Flodder is een online gokkast die je speelt op een gameplay van 5 rollen en 3 rijen symbolen. In totaal zijn er dan 25 winlijnen waarop je winnende combinaties kunt maken. Het uitkeringspercentage is niet heel erg hoog, dat vinden we jammer. Je speelt met een RTP van 95.75%.

Als je wilt gaan spelen met echt geld, dan kun je zelf een inzet kiezen. Deze inzet is minimaal €0,10 per draai en maximaal €10 per draai. Met een maximale winst van 7.654 keer je inzet, is de maximale winst in het basisspel dus €76.540.

Flodder online gokkast

Bonusfeatures online gokkast Flodder

Een van de pluspunten van de online gokkast Flodder is dat er meer dan genoeg bonus opties zijn. Zo kan de personage van ‘opa Flodder’ op een willekeurig moment op de rollen verschijnen. Op dat moment laat hij tussen 2 en 12 Wild symbolen vallen. Dit kan geweldige prijzen opleveren.

Naast de Wild symbolen zijn er ook Scatters aanwezig. Deze is te herkennen aan de ‘roze cadillac’ van Johnny, de oudste zoon van de familie. Wanneer het jou lukt om drie keer de auto op de rollen te laten verschijnen, dan heb je minimaal 10 free spins vrijgespeeld. Hiermee kan je verschillende modifiers winnen.

  • Extra free spins | win minimaal 2 en maximaal 10 gratis spins extra
  • Multiplier | je begint met een multiplier van x1. Dit kan oplopen tot x8!
  • Sjakie Wild | deze voegt een 1×3 Super Wild toe die de gehele bonusronde blijft staan
  • Johnny Wild | het Johnny symbool wordt geüpgraded naar een Johnny Wild. Deze blijft de hele bonusronde staan
  • Ma Flodder Wild |  Dit symbool wordt geüpgraded naar een Ma Flodder Wild. Deze blijft de hele bonusronde staan

Onze beoordeling

Wij zijn helemaal enthousiast over Flodder! We vinden het een geweldig thema en zeker voor de Nederlandse speler is dit fantastisch om te spelen bij goksites. Pure nostalgie. Ondanks dat het uitbetalingspercentage wat aan de lage kant is, kun je prima winsten behalen met deze online gokkast. En zeker wanneer je de free spins bonusronde ontgrendeld wordt het zeer interessant.