Wat wil het KVA zegel zeggen over Goksitesvergelijker.nl?

Door de recent ingevoerde Wet kansspelen op afstand komen er steeds meer goksites die de Nederlandse gokmarkt mogen betreden. Dit moet er uiteindelijk voor zorgen dat de spelers terecht komen bij legale aanbieders van gokspellen. In aanloop naar de introductie van de nieuwe Wet is het Keurmerk Verantwoorde Affiliates (KVA) opgericht. Goksitesvergelijker.nl heeft inmiddels zo’n KVA zegel, maar wat wil dit zeggen?

Aangesloten goksite-affiliates verplichten zichzelf de strenge code van de KVA na te leven. Ze gaan zelfs nog een stapje verder dan wat de Wet hen verplicht. De code legt volledige transparantie en eerlijkheid op als het gaat om goksites en de kansspelen. Tal van affiliates verwijzen gokliefhebbers door naar zulke goksites, maar hierbij zullen ze wel onafhankelijk moeten blijven. Mede daarom is het KVA zegel in het leven geroepen.

Goksitesvergelijker.nl heeft KVA zegel

Wij van Goksitesvegrelijker.nl presenteren met trots het logo van de KVA op de website. Deze is namelijk goedgekeurd door XY Legal, dit is een juridisch adviesbureau welke onder andere gespecialiseerd is in kansspelen. Ons doel is om zowel bestaande als nieuwe spelers zo goed mogelijk te informeren over goksites, gokspellen, gokken op sport en al het andere wat in verband staat met online gokken.

De belangrijkste punten waar Goksitesvergelijker.nl aandacht aan geeft:

  • Heeft een goksite een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit?
  • Eerlijke onafhankelijke goksite reviews
  • Aandacht voor gokverslaving en doorverwijzing naar instanties
  • Uitleg over gokspellen en hun RTP percentages
  • Alle nieuwtjes over de online gokwereld
  • Goksite bonussen

Hoe beoordeelt KVA de goksite-affiliates?

Het KVA kijkt of een affiliate zich houdt aan de reclame richtlijnen die zijn opgesteld door de Nederlandse KSA. Deze richtlijnen houden in:

  1. Maximale kanalisatie door zoveel mogelijk spelers te begeleiden naar aanbieders met een Nederlandse vergunning.
  2. Eerlijke informatie verschaffen zodat de speler een bewuste keuze kan maken uit het (legale) aanbod.
  3. Verantwoorde promotie van kansspelen met oog voor de risico’s die het spelen met zich mee kan brengen.

Goksitesvergelijker.nl voldoet aan al deze eisen en gaat zelfs nog verder. We beoordelen de goksites op onafhankelijke basis en we maken de gokspellen niet mooier dan ze zijn. Ieder kansspel heeft een voordeel voor de goksite en daar maken we spelers bewust van.

Al met al kun je zeggen dat door het keurmerk van het KVA je zeker weet dat je op een website bent met eerlijke informatie. Een website wordt van A tot Z gecontroleerd en het keurmerk wordt alleen uitgereikt als op iedere pagina aan alle eisen is voldaan. De goksites die je op Goksitesvergelijker.nl vindt zijn betrouwbaar en hebben een vergunning in Nederland.