Welke goksites geven gratis spins weg?

Een welkomstbonus of aanbieding is natuurlijk altijd leuk om te krijgen. Mede daarom geven goksites regelmatig gratis spins weg aan zowel nieuwe als bestaande spelers. Dit is een van de populairste goksite bonussen die er is. Voornamelijk online gokkasten kan je met deze bonus gratis laten draaien. Zodoende kan je spelen of een gokspel uitproberen zonder dat je gelijk het risico loopt om echt geld te verliezen.

Bij veel goksites draait het erom welke gokspellen je er kan spelen. Online gokkasten zijn daarbij vaak in overvloed aanwezig, maar welke vind je leuk om te spelen? Goksites geven gratis spins weg om het te ontdekken. Wel is het belangrijk om daarbij op de hoogte te zijn van de bonusvoorwaarden.

Goksites die gratis spins geven

 • Welkomstbonus
  tot €100 aan gratis spins
  Ksa vergunning Betrouwbaar Breed assortiment gokspellen Wedstrijd van de week Storten met iDEAL
  BetCity
  8.4/ 10
  Bezoek goksite
 • Welkomstbonus
  #ad 100% tot €100,- aan sportweddenschappen
  Gokken op sport Beste bookmaker Klantenservice 24/7 bereikbaar Ruim aanbod gokspellen Storten met iDeal
  Bet365
  8.7/ 10
  Bezoek goksite

BetCity welkomstbonus I Tot €100 aan gratis spins

Jij als nieuwe speler kunt bij BetCity.nl gebruikmaken van een mooie welkomstbonus. De welkomstbonus bestaat uit gratis spins tot wel €100. Bij een minimale storting van €5 kun je al gratis spins claimen. Daarnaast kun je bij BetCity als nieuwe speler aan een rad draaien om gratis spins te winnen. Ook deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe spelers.

BetCity - Goksites die gratis spins geven

Bet365 aanbieding I Vijf dagen lang gratis spins ontvangen

Aanbieding voor nieuwe spelers van Bet365: vijf dagen lang gratis spins. Ontvang bij elke onthulling tot wel 100 gratis spins. Bij een storting van minimaal €10 kun je binnen tien dagen tot wel vijf gratis spins onthullingen doen bij Bet365.

Alleen beschikbaar voor nieuwe en in aanmerking komende klanten die 24 jaar of ouder zijn. Een minimale storting van €10 sinds het aanmaken van een account is vereist. De aanbieding dient binnen 30 dagen na het aanmaken van een Bet365-account te worden geclaimd. Onthul prijzen van 10, 20, 50 of 100 gratis spins; vijf draaien voor de gratis spins-rollen zijn binnen 10 dagen beschikbaar, 24 uur tussen elke draai. Maximale prijs- en spelrestricties, tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.