Gratis spins

Een van de populairste goksite bonussen zijn gratis spins. Aangezien je risicoloos de gokspellen gratis kunt spelen en toch winst kunt maken. Goksites geven proberen het de spelers op deze manier zo prettig mogelijk te maken. Op deze pagina van Goksitesvergelijker.nl vind je meer informatie over hoe gratis spins werken en wat je kunt doen om ze te krijgen.

De gratis speelrondes die je kan inzetten op online gokkasten worden ook wel free spins genoemd. De bonus zorgt ervoor dat je geen geld verliest, maar wel winst kunt maken. Veel mooier ga je het niet meemaken, toch? Voor de spelers is dit een ultieme manier om de goksite te ontdekken en gratis gokspellen te spelen.

De beste goksites met gratis spins

 • Welkomstbonus
  tot €100 aan gratis spins
  Ksa vergunning Betrouwbaar Breed assortiment gokspellen Wedstrijd van de week Storten met iDEAL
  BetCity
  8.4/ 10
  Bezoek goksite

Meer over gratis spins

Het is gebruikelijk dat je een minimale storting moet plaatsen om gratis spins te kunnen krijgen. Dit kan bijvoorbeeld tijdens het registreren of wanneer een bepaalde aanbieding geldig is. Tevens zijn er opties dat je geen geld hoeft te storten. Bijvoorbeeld als het een onderdeel is van een loyaliteitsprogramma of wanneer de goksite uit eigen initiatief iets weg geeft.

 • Gratis spins met storting | Wanneer je een account registreert en stort bij een goksite met gratis spins in de welkomstbonus, dan krijg je deze bonus als beloning. Hiermee kan je jezelf oriënteren en dingen uitproberen.

  Daarnaast zijn er ook verschillende aanbiedingen. Hiermee promoot de goksite bijvoorbeeld een specifieke online gokkast. Als je als speler een minimale storting doet krijg je een x aantal spins die hier op het nieuwe spel in kunt zetten.

 • Gratis spins zonder storting | Hierbij geld dat het al helemaal geen geld kost. Je kunt bijvoorbeeld gratis spins krijgen omdat het onderdeel is van een loyaliteitsprogramma. Of omdat de goksite je wil verassen voor je verjaardag.

Bonusvoorwaarden

Zoals altijd, controleer de termen en condities zorgvuldig. De gratis spins zijn een geschikte bonus om te gebruiken voor nieuwe gokkasten. Maar als de inzetvereisten hoog zijn, dan is de kans klein dat je met een redelijke winst de sessie ten einde kunt brengen.

Gratis spins zijn meestal gerelateerd aan een specifiek gokspel en stelt je in staat om online goksites eerst te ontdekken en verkennen voordat je eigen geld gebruikt. Elke winst die je behaald uit deze bonussen kleven aan voorwaarden vast. Dus het geld dat je hebt gewonnen moet een aantal keren worden ingezet voordat het uit te betalen is.

 • Inzetvoorwaarden: Het aantal keer je de gemaakte winst opnieuw moet inzetten voordat de goksite uitbetaald
 • Geldigheid: Hoe lang de winst van het gratis draaien geldig blijft
 • Wanneer: Kijk goed wanneer je wél of niet de bonus ontvangt
 • Maximale inzet: U kunt niet ongelimiteerd uw bonusbalans inzetten.
 • Spellen: Welke spellen voldoen aan de eisen

Inzetvoorwaarden houden het aantal keer dat je de de gemaakte winst opnieuw moet inzetten. Pas na het voldoen aan deze inzetvoorwaarde kan je de winst laten uitbetalen. ‘Wager requirments’ is de Engelse benaming hiervoor.

gratis spins

Geldigheid houdt in hoeveel tijd u heeft om uw winst vrij te spelen en te laten uitbetalen. Bijvoorbeeld 30 dagen, maar soms ook maar één week.

Maximale inzet is van toepassing wanneer u speelt met de opgebouwde bonus. Veelal is er een maximale inzet mogelijk om de gratis spins vrij te spelen. Mocht de goksite misbruik vermoeden dan kan het bestraft worden met ontneming van de bonus.

Spellen moeten de mogelijkheid bieden om de bonus rond te spelen. Bij live gokspellen is het bijvoorbeeld niet mogelijk. Ook zijn er gokkasten die niet of voor minder meetellen. Dit heeft over het algemeen met de ‘return to player’ te maken. Indien specifieke gokkasten niet gespeeld kunnen worden, zal dit vermeld worden in de voorwaarden.

Feiten Gratis Spins

Sinds2006
Hoe te ontvangen?Welkomstbonus | Na storting
Echt geld winnen?Ja
VrijspelenDoor middel van rondspelen (‘wagering’) | Meestal 40x

Waarom bieden online goksites deze bonus aan?

De gratis spins kunnen spelers verleiden tot het spelen bij een bepaalde goksite. De online goksites moeten de strijd aan gaan met de concurrentie in de casino markt. Het is net als met bedrijven die concurreren onderling. Die komen ook met reclamefolders of promotiemateriaal. Bonussen zijn niet anders.

Regelmatig is het mogelijk om als loyale speler te genieten van gratis spins acties. Bekijk de promotie pagina of kijk goed rond of er een loyaliteitssysteem te vinden is. Sommige goksites bieden VIP bonussen voor high rollers of spelers die zich omhoog hebben gewerkt in status van het VIP programma.

Voordelen

+ Gratis spelen

+ online gokkasten uitproberen

+ Geen risico

+ Langer online gokken

+ Echt geld winnen

Nadelen

– Bonusvoorwaarden

– Uitbetalen niet gelijk mogelijk

Hoe krijg ik gratis spins?

 1. Registreer bij de goksite naar keuze

  Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een bepaalde goksite ga je jezelf hier registreren. Dit is niet moeilijk. Je gaat naar de registratie pagina en vult de nodige informatie in. Vervolgens ontvang je meestal een een email waarin wordt gevraagd om je registratie te bevestigen.

 2. Stort geld

  In de meeste gevallen is het een voorwaarde om geld te storten voordat de gratis spins geactiveerd worden. Behalve als het gaat om No Deposit Bonussen, dan is deze stap niet nodig.

 3. Ga spelen!

  Je hebt alle stappen doorlopen en kan gaan spelen met de verkregen spins.

Veelgestelde vragen over gratis spins

 • Zijn gratis spins daadwerkelijk helemaal gratis?
 • Hoeveel kan ik winnen met gratis spelen?
 • Bij welke goksites kan ik deze bonus ontvangen?
 • Hoe activeer ik mijn gratis spins?