Goksite bonus

Doormiddel van een goksite bonus proberen de kansspel aanbieders het aantrekkelijker te maken voor spelers om bij hun een account te registreren. Ze komen in allerlei verschillende soorten en maten voor, en worden door de goksite zelf bedacht. Wanneer je voor het eerst gaat spelen bij een bepaalde goksite krijg je een welkomstbonus. Mits zij deze natuurlijk aanbieding, in sommige gevallen gebeurt dit helaas niet.   

Op deze pagina van Goksitesvergelijker.nl kun je alle informatie vinden die je nodig bent bij het claimen van een goksite bonus. Lees deze goed door zodat je niet voor onduidelijkheden of teleurstellingen komt te staan tijdens het online gokken. 

Alle goksite bonussen

Welkomstbonus bij goksites

Wanneer je voor het eerst gaat spelen bij een bepaalde goksite krijg je een welkomstbonus. Dit is een eenmalige bonus die uit verschillende facetten kan bestaan. Onder andere een deposit bonus of gratis spins, maar je kunt soms ook kiezen uit gratis bets of verhoogde odds wanneer je meer van sportweddenschappen houdt. Deze laatst genoemde goksite bonussen worden ook wel sportsbook bonussen genoemd. Liefhebbers van gokken op sport zullen dit aantrekkelijk vinden.

Stortingsbonus

Het spreekt voor zich dat je voor deze goksite bonus een storting moet plaatsen op je account om hem te activeren. Je krijgt dan een bepaald percentage, tot een bepaald maximum, van je gestorte bedrag cadeau. Zo’n goksite bonus ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: 50 procent tot maar liefst 200 euro. Dat houdt in dat je voor iedere euro die je stort, je 0,50 eurocent extra op je account ziet verschijnen. Dit tot een maximum bedrag van 200 euro. Hiervoor zou je dan wel eerst 400 euro moeten storten.

No deposit bonus

De letterlijke vertaling van een no deposit bonus is een bonus zonder storting. Hiervoor hoef je dus nog geen geld over te maken naar je account. Na het registreren van een account ontvang je gelijk een goksite bonus. Over het algemeen bestaat deze uit een wat kleiner bedrag, een x aantal gratis spins of gratis bets.    

Gratis spins

Deze goksite bonus is voornamelijk te gebruiken voor online gokkasten. Wanneer je een account registreert bij een van de betrouwbare goksites, dan krijg je in dit geval een x aantal gratis spins. Hiermee kan je de online gokkast gratis laten draaien. Hoe vaak je dit kunt doen is afhankelijk van wat er in de bonus staat.

Gratis sportweddenschap

Dit “cadeautje” is gericht op de liefhebbers van sportweddenschappen. Als je voor het eerst een account registreert en hierop geld stort, dan kom je in aanmerking voor gratis bets. Dit houdt in dat je een x bedrag gratis krijgt toegevoegd waarmee je kan gokken op sport.   

Verhoogde quoteringen

Als je kiest voor de welkomstbonus met verhoogde odds, dan kom je in de gelegenheid om een sportweddenschap aan te gaan met extra gunstige quoteringen. Over het algemeen worden de wedstrijden hiervan door de goksites bepaald, en ben je dus afhankelijk van wat zij op dat moment aanbieden.        

Top 10 goksites

Bonusvoorwaarden

De soort en hoogte van goksite bonussen zijn belangrijke factoren bij het kiezen van de goksite die het beste bij jou als speler past. Maar de bonusvoorwaarden zijn minstens zo belangrijk. In de meeste gevallen kan je het beste kiezen om je eerste storting met iDEAL te doen.  Dan weet je in ieder geval zeker dat je de goksite bonus ontvangt. Het is hierbij wel belangrijk dat je voldoet aan de minimale stortingsvoorwaarde. Daarnaast is het belangrijk dat je kijkt naar hoeveel keer je een bonus rond moet spelen voordat je hem kunt laten uitbetalen.

 • Tijdslimiet | Je hebt niet onbeperkt de tijd om van je goksite bonus gebruik te maken.
 • Maximale inzet | Het kan voorkomen dat je niet meer dan een x bedrag in mag zetten per speelronde.
 • Geselecteerde gokspellen | Sommige gokspellen tellen niet mee bij het vrij spelen van de bonusvoorwaarden. Daarnaast kan het ook zo zijn dat er enkel een paar gokspellen zijn geselecteerd waarmee je kan voldoen aan de voorwaarden. Vaak zijn dit online gokkasten.
 • Betaalmethodes | Je krijgt de goksite bonussen in dit geval alleen als je gebruik maakt van bepaalde betaalmethodes. Storten met iDEAL is over het algemeen wel opgenomen in de bonusvoorwaarden.
 • Minimale storting | Stort minimaal een x bedrag om in aanmerking te komen voor de goksite bonus.
 • Rondspeelvoorwaarden | Dit aantal geeft aan hoe vaak je een goksite bonus moet rondspelen voordat je deze kunt laten uitbetalen.
 • Geselecteerde sportweddenschappen | De gratis bets of verhoogde odds zijn enkel van toepassing op de door de goksites geselecteerde sportweddenschappen.

Goksite bonus pluspunten

+ Groter saldo op je account

+ Langer online gokken

+ Risicoloos

+ Verken “gratis” de goksites

Goksite bonus minpunten

– Bonusvoorwaarden

– Niet gelijk uit te betalen

De beste goksite bonus

Het ruime aanbod aan goksites maakt het onmogelijk om te zeggen welke goksite bonus het beste is. Dit is namelijk voor iedere speler anders. Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van online gokkasten? Of hebben sportweddenschappen juist de voorkeur? Speel je met een lage inzet, of been je meer iemand die de limieten opzoekt? Kom erachter welke goksite bonus het beste bij jou past door gebruik te maken van onze goksites vergelijker of lees de goksite reviews door.

Hoe ontvang ik een goksite bonus?

 1. Kies een betrouwbare goksite

  Je wil het liefst online gokken bij een goksite die veilig en betrouwbaar is. En het liefst ook nog met een leuke welkomstbonus die bij jou past. Wij bevelen enkel goksites aan die in het bezit zijn van een de Ksa vergunning. Dit geeft de zekerheid dat je terecht komt bij een betrouwbare goksite.
   
  Daarnaast is het van belang dat de bonusvoorwaarden realistisch  en eerlijk zijn. Wij hebben de kleine lettertjes hiervan alvast voor je doorgenomen en vertaald in onze goksite reviews. Het enige wat jij nog hoeft te doen is deze van te voren even door te lezen.

 2. Registreer een account

  Wanneer je een goksite bonus hebt gevonden die bij jou past dan moet je een account registreren. Hiervoor ga je opzoek naar de registratie button, en vervolgens wordt je gevraagd om persoonlijke gegevens in te vullen. Belangrijk is dat je dit eerlijk en nauwkeurig doet. Als je dit niet doet levert het misschien niet gelijk problemen op, maar wel in een later stadium. Bijvoorbeeld wanneer je geld wil laten uitbetalen.

 3. Maak een storting

  Na het registreren van je account moet je in de meeste gevallen een storting maken om de welkomstbonus te verzilveren. Wij raden je aan dit te doen met iDEAL. Deze betaalmethode is overzichtelijk, betrouwbaar en bovendien het meest herkenbaar voor de Nederlandse spelers. 

 4. Selecteer de welkomstbonus

  Kies voor je zelf welke welkomstbonus het meest geschikt is. Dit is echter alleen van toepassing als er ook daadwerkelijk meerdere worden aangeboden. Als dat zo is, is er een gericht op de gokspellen en de ander meer op gokken op sport.

 5. Speel de goksite bonus vrij

  Zoals gezegd zitten er voorwaarden verbonden aan de bonussen. Het doel is om hieraan te voldoen zodat je de winst uiteindelijk kunt laten uitbetalen. Wij wensen je alvast veel plezier met spelen.

Goksite bonus tips

Het maakt het extra leuk als je online kunt gokken met een goksite bonus. Hierdoor wordt je balans vergroot en kan je langer spelen. Maar het is wel belangrijk dat je enigszins voorbereid bent wanneer je een goksite bonus claimt. Wij hebben daarom een overzicht gemaakt met tips en adviezen. Door dit goed door te lezen voorkom je teleurstellingen. En nog belangrijker: het online gokken blijft leuk. Goksites zijn er ten slotte om plezier te beleven. 

 • Lees de bonusvoorwaarden | Nogmaals, lees de bonusvoorwaarden goed door. Dit is en blijft belangrijk. Allereerst zijn de rondspeelvoorwaarden, ook wel ‘wagering’ genoemd, van belang. Je moet het bonus bedrag dat je hebt ontvangen een x aantal keer inzetten voordat je het kunt laten uitbetalen. Als je bijvoorbeeld 50 euro bonus hebt ontvangen en de wagering is 20, dan moet je dus 50 x 20 = 1000 euro in totaal inzetten voordat het geld echt van jou is. Soms moet dit ook nog binnen een bepaalde periode gebeuren.

  Daarnaast moet je kijken welke spellen wel of juist niet geselecteerd zijn om een goksite bonus mee vrij te spelen. Hierbij wordt er ook vermeld of dit voor de volledige 100 procent is of minder. Telt een bepaald spel bijvoorbeeld maar voor 80 procent mee, dan wordt van iedere euro die je inzet maar 0,80 eurocent geteld als rondspeelvoorwaarde. 
 • Vergelijk ook het percentage | Het is niet alleen belangrijk dat je kijkt naar de hoogte van de goksite bonus, maar ook naar het percentage. Is de bonus bijvoorbeeld 25 procent tot 500, dan moet je al 2000 euro storten om de volledige bonus te benutten. Een hoger bonuspercentage is wat dat betreft voordeliger voor de spelers.
 • Speel verantwoord | Kansspelen zijn tegenwoordig al zeer aantrekkelijk en gemakkelijk te spelen, maar daar doen de goksites nog een stapje bovenop door bonussen aan te bieden. Dit is natuurlijk leuk, maar vergeet niet dat online gokken bedoeld is om plezier te maken. Ga niet met meer of grotere bedragen spelen, ook al is er een goksite bonus in het spel. Belangrijk is dat je verantwoord blijft spelen.
 • Bij twijfel, niet doen | Heb je geen zin in onduidelijke bonusvoorwaarden, en wil je gewoon lekker gokken zonder dat je een goksite bonus moet vrij spelen? Doe dit dan ook vooral niet en sla de bonus af. Dit is tijdens het registreren van een account bij iedere goksite mogelijk.

  Ook wanneer je twijfelt of wanneer je vragen hebt raden we je aan de goksite bonus niet te claimen. Neem in dit geval eerst contact op met de klantenservice en maak een beslissing wanneer alles volkomen duidelijk is. Deze kun je normaal gesproken bereiken door middel van een live chat, e-mail of telefoon.

Promoties en aanbiedingen van goksites

Het komt regelmatig voor dat goksites speciale promoties of aanbiedingen lanceert voor de spelers. Met name rondom speciale periode zoals kerst, oud & nieuw of speciale sportevenementen zoals een WK, EK of de Olympische Spelen. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsberichten/promoties wordt je hier automatisch van op de hoogte gehouden. Per e-mail ontvang je een bonuscode die door de goksites is bedacht. Deze code moet je invullen op de bonuspagina van de goksite om vervolgens de goksite bonus te activeren.    

Veelgestelde vragen over een goksite bonus

 • Welke goksite bonus is de beste?
 • Waaruit bestaat de welkomstbonus?
 • Wat is een bonuscode?
 • Waarom bieden goksites bonussen aan?
 • Is een goksite bonus veilig?

Ook leuk om te lezen

Aanbevolen goksite

Jack’s Casino & Sports
8.6/ 10
Bekende naam Storten met iDEAL Eigen live casino tafels Jack’s specials Uitgebreid spelaanbod
Welkomstbonus
100% tot €100,-
Bezoek goksite