5 gokkasten met goede uitbetalingspercentages

De beste kans om geld te winnen bij een goksite hangt af van vele factoren. Echter, het meest cruciale ding die je dient te overwegen is de uitbetalingspercentage van een gokkast. Vaak wordt dit aangeduid als RTP, oftewel Return to Player. De uitbetalingspercentages van gokkast geeft aan wat je terugkrijgt nadat je een bepaald bedrag in een gokkast hebt gestopt.  

Bijvoorbeeld: een gokkast heeft een uitbetalingspercentage van 98.5%. Je zet 100 euro in. Gemiddeld gezien zou je 1,50 euro per 100 euro inzet verlies lijden. De 1,50 euro maakt de goksite winst ten opzichte van de spelers. Let op; dit geldt voor de lange termijn.

Er zijn tientallen, zo niet, honderden online gokkasten met goede uitbetalingspercentages, maar in dit artikel maak je kennis met de top 5 online gokkasten van dit moment. Lees gauw verder of bezoek direct een goksites om een van de gokkasten voor echt geld uit te proberen.

Gokkasten met goede uitbetalingspercentages

NetEnt

NetEnt heeft zich door de jaren uitstekend bewezen in de gokwereld. Kwaliteit en entertainment staan bij dit bedrijf voorop. Van de waanzinnige graphics tot aan prachtig geluid. Voed dit samen de innovatieviteit op gebied van spellen en je snapt waarom NetEnt zelden iemand teleurstelt met hun gokspellen. De spellen worden dan ook veel gespeeld.

Dat goksites ook blij zijn met de gokspellen van NetEnt blijkt uit het grote aanbod van hun spellen. Bij verschillende goksites is er zelfs een speciale pagina waar je alleen maar spellen van deze firma kunt vinden. Dit bewijst nogmaals het feit dat goksites zeer blij en trots zijn om de spellen van NetEnt aan te mogen bieden.

Conclusie

Speel je graag online gokkasten, maar wil je ook echt goede kans maken op het winnen van geld? Dan raden wij je aan om op online gokkasten met de beste uitbetalingen te spelen. Op deze pagina vind je de top 5 van dit moment. Let op: de lijst kan geüpdatet worden naarmate er nieuwe online gokkasten worden ontwikkeld met een beter uitbetalingspercentage.

Houd Goksitesvergelijker.nl altijd goed in de gaten voor meer nieuws en/of er betere nieuwe online gokkasten bij betrouwbare goksites. Bekijk ook eens ander goknieuws op onze website om op de hoogte te blijven van speciale tijdelijke casino bonussen bij goksites.