Gereguleerde online goksites in 2021

Op dit moment is het nog altijd niet legaal voor online goksites om hun diensten in Nederland aan te bieden. Vanwege deze reden is het niet meer mogelijk om met iDeal te betalen of dat goksites zich volledig richten op de Nederlandse consument. Er is een gedoogd beleid gaande waar spelers alsnog terecht kunnen bij Europese goksites. Dit zijn gereguleerde online goksites die binnen de EU opereren. De gokautoriteiten houden toezicht zodat de speler te allen tijde beschermd blijft.

Het is veilig en betrouwbaar om te spelen bij gereguleerde online goksites, plus er worden eerlijke spelresultaten geboden middels een Random Number Generator. Maar welke goksites zijn gereguleerd en staan onder toezicht? Bij welke goksites weet je zeker dat het er eerlijk aan toe gaat omdat onafhankelijke testbureaus de gokspellen testen en controleren? En bovenal – welke worden hoog aanbevolen in Nederland? Je leest het hier.

Betrouwbare online goksites in 2021

Conclusie

Goksitesvergelijker.nl hoopt je te hebben geholpen met deze lijst met gereguleerde online goksites om te spelen in 2021. Wij hebben goed onderzoek verricht voordat we tot deze conclusie zijn gekomen. Het is aan te raden om een keuze te maken uit deze top 5 goksites lijst zodat wij je kunnen verzekeren dat je zeker weten te maken hebt met een betrouwbare kansspelaanbieder. Tevens profiteer je direct van geweldige casino bonussen! Vanaf 1 oktober 2021 wordt het hoog aanbevolen om enkel bij online goksites met een licentie van de Kansspelautoriteit in Nederland te spelen.