Geld storten en opnemen bij goksites

Geld storten en opnemen bij goksites

Op het moment dat je besloten hebt om bij een goksites te spelen dan is het van groot belang dat je kijkt naar de methodes om geld te storten of opnemen. Sterker nog, het is een van de eerste dingen die je controleert voordat je een account aanmaakt.

Want wanneer je stortingsoptie niet beschikbaar is dan is het niet mogelijk om met echt geld te gokken. Bekende stortingsmethodes zijn iDEAL, Trustly en Paypal. Kom op deze pagina meer te weten over de beschikbare opties om geld mee te storten of op te nemen in het geval van een leuke winst.

De populairste stort methoden

Vind hieronder informatie over de populairste stortingsopties waarmee je zelf geld kunt storten of opnemen bij betrouwbare goksites via Goksitesvergelijker.nl:

Goksites met PayPal

PayPal is een van de bekendste e-Wallets ter wereld en staat bekend als een betrouwbaar betaalmiddel om geld over te maken via internet. Je kunt vanaf je eigen bank het geld storten met als tussenweg PayPal. Een groot voordeel is dat je niet elke keer je eigen bankgegevens hoeft te gebruiken op het moment dat je geld wilt storten. Geld storten en uitbetalen is beide mogelijk met PayPal.

Goksites met iDEAL

iDEAL is een Nederlandse stortingsoptie waarmee het mogelijk is geld te storten via je eigen bankpas. Gebruik de authenticatiemethode van je eigen bank om geld te storten en met echt geld te spelen op spannende gokspellen.

Houd er rekening mee dat alleen goksites met een licentie van de Kansspelautoriteit de stortingsoptie iDEAL mogen aanbieden omdat zij zich mogen richten op de Nederlandse consument. Goksites vanuit het buitenland hebben enkel opties zoals Trustly en PayPal.

Goksites met Trustly

Trustly wordt aangeboden door een Zweedse betaaldienst en is tegenwoordig beschikbaar in 29 Europese landen. Je kunt snel en veilig geld storten via je eigen bank maar met Trustly als tussenweg. Ze helpen je bij het storten van geld via je eigen bankrekening en beveiligde banksysteem. Op deze manier weet je altijd zeker dat je geld stort in de meest veilige betaalomgeving.

Online gokken met e-wallets

E-Wallets zijn erg geliefd onder gokkers in Nederland. De bekendste e-Wallets zijn PayPal, Neteller en Skrill. Het goede aan de e-Wallets is dat ze lage transactiekosten hebben of helemaal geen kosten rekenen. De goksites hebben de kosten voor rekening genomen zodat spelers altijd met al het geld kunnen spelen dat ze storten.

Een ander voordeel van de e-Wallets is uiteraard dat je meer anoniem kunt spelen. Je hoeft slechts één keer een account aan te maken en een storting te doen bij de methode waarmee je geld wilt overmaken. Voortaan kun je automatisch een storting plaatsen of vragen om een uitbetaling en het wordt binnen 24 uur op je account van de e-Wallet gestort.

Bij deze casino’s kan je betalen met Neteller en Skrill

Bij welke goksites spelen?

Goksitesvergelijker.nl heeft een team aan experts die alle goksites beoordelen op eerlijkheid en betrouwbaarheid. De aanwezige vergunningen worden ook gecontroleerd zodat wij je met zekerheid kunnen garanderen dat je bij de meest veilige goksites van Nederland speelt.

Wanneer je hebt besloten om echt geld te besteden aan online gokken dan is het belangrijk dat je kijkt naar beschikbare opties om geld mee te storten. De bekendste stortingsopties zijn onder andere PayPal, Trustly en in Nederland voornamelijk iDEAL. Stort veilig geld en betaal eenvoudig en snel zonder al teveel transactiekosten winsten uit. Bekijk alle betrouwbare goksites op onze website en profiteer van een stortingsbonus in de vorm van gratis spins of extra speeltegoed.

FAQ geld storten en opnemen

  • Met welke stortingsmethodes kan ik geld storten en opnemen?
  • Ontvang ik een bonus na het storten van geld?
  • Wat zijn de beste stortingsmethodes?
  • Ontvang ik een bonus na het storten van geld?