Geld storten en opnemen bij goksites

Op het moment dat je besloten hebt om bij een goksites te spelen dan is het van groot belang dat je kijkt naar de methodes om geld te storten of opnemen. Sterker nog, het is een van de eerste dingen die je controleert voordat je een account aanmaakt. Wanneer je stortingsoptie niet beschikbaar is dan is het niet mogelijk om met echt geld te gokken. Bekende stortingsmethodes zijn iDEAL, Trustly en Paypal. Kom op deze pagina meer te weten over de beschikbare opties om geld mee te storten of op te nemen in het geval van een leuke winst.

De populairste stort methoden

De bepalingsmethode is voor de speler bij een goksite erg belangrijk. Als speler wil je immers op een veilige en makkelijke manier jouw geld kunnen storten, maar ook laten uitbetalen. Overal in de wereld zijn er verschillende methodes om te betalen. En allemaal bedoeld om de klant een zo’n vertrouwd mogelijk gevoel te geven tijdens een storting. Elke manier heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Vind hieronder informatie over de populairste stortingsmethoden waarmee je geld kunt storten of opnemen bij betrouwbare goksites.


Goksites met PayPal

PayPal is een van de bekendste e-Wallets ter wereld en staat bekend als een betrouwbaar betaalmiddel om geld over te maken via internet. Je kunt vanaf je eigen bank het geld storten met als tussenweg PayPal. Een groot voordeel is dat je niet elke keer je eigen bankgegevens hoeft te gebruiken op het moment dat je geld wilt storten. Geld storten en uitbetalen is beide mogelijk met PayPal.


Goksites met iDEAL

iDEAL is een Nederlandse stortingsoptie waarmee het mogelijk is geld te storten via je eigen bankpas. Gebruik de authenticatiemethode van je eigen bank om geld te storten en met echt geld te spelen op spannende gokspellen. Houd er rekening mee dat alleen goksites met een licentie van de Kansspelautoriteit de stortingsoptie iDEAL mogen aanbieden omdat zij zich mogen richten op de Nederlandse consument. Goksites vanuit het buitenland hebben enkel opties zoals Trustly en PayPal.


Goksites met Trustly

Trustly wordt aangeboden door een Zweedse betaaldienst en is tegenwoordig beschikbaar in 29 Europese landen. Je kunt snel en veilig geld storten via je eigen bank maar met Trustly als tussenweg. Ze helpen je bij het storten van geld via je eigen bankrekening en beveiligde banksysteem. Op deze manier weet je altijd zeker dat je geld stort in de meest veilige betaalomgeving.


Goksites met Neteller

Neteller is een online portemonnee waarmee je geld naar de goksite over kan maken. Je hebt er een account die de mogelijkheid biedt om onderling geld over te maken naar andere accounts.  Het is één van de bekendste e-wallets ter wereld en wordt door veel gerenommeerde bedrijven en een groot aantal goksites geaccepteerd.


Goksites met Skrill

Net als Neteller is Skrill ook een online portemonnee. Sinds 2001 is deze betaalmethode al actief in de gokwereld. Het is een veilige, snelle en zeer eenvoudige manier om geld te storten, en je kunt ook geld ontvangen op je account. Met je e-mail adres en wachtwoord log je in en kun je aan de slag. Op vele goksites vind je Skrill dan ook terug als betrouwbaar betaalmiddel.

Online gokken met e-Wallets

E-Wallets zijn erg geliefd onder gokkers in Nederland. De bekendste e-Wallets zijn PayPal, Neteller en Skrill. Het goede aan de e-Wallets is dat ze lage transactiekosten hebben of helemaal geen kosten rekenen. De goksites hebben de kosten voor rekening genomen zodat spelers altijd met al het geld kunnen spelen dat ze storten.

Een ander voordeel van de e-Wallets is uiteraard dat je meer anoniem kunt spelen. Je hoeft slechts één keer een account aan te maken en een storting te doen bij de methode waarmee je geld wilt overmaken. Voortaan kun je automatisch een storting plaatsen of vragen om een uitbetaling en het wordt binnen 24 uur op je account van de e-Wallet gestort.

Bij deze goksites kan je betalen met Paypal, Neteller of Skrill

Bij welke goksites spelen?

Goksitesvergelijker.nl heeft een team aan experts die alle goksites beoordelen op eerlijkheid en betrouwbaarheid. De aanwezige vergunningen worden ook gecontroleerd zodat wij je met zekerheid kunnen garanderen dat je bij de meest veilige goksites van Nederland speelt.

Wanneer je hebt besloten om echt geld te besteden aan online gokken dan is het belangrijk dat je kijkt naar beschikbare opties om geld mee te storten. De bekendste stortingsopties zijn onder andere PayPal, Trustly en in Nederland voornamelijk iDeal. Stort veilig geld en betaal eenvoudig en snel zonder al teveel transactiekosten winsten uit. Bekijk alle betrouwbare goksites op onze website en profiteer van een stortingsbonus in de vorm van gratis spins of extra speeltegoed.

Beoordeling beste betaalmethodes bij goksites

✔ Veiligheid

✔ Uitbetalingen

✔ Kosten

✔ Snelheid

Bonussen tijdens het storten van geld

Goksites proberen potentiele spelers te lokken met een welkomstbonus. Deze krijg je meestal door een minimumbedrag te storten.Of je de bonus wel of niet moet laten liggen, ligt aan de gestelde voorwaarden. Een bonus dien je rond te spelen en daarbij is het goed om te weten dat niet iedere betaalmethode meedingt voor een bonus. Er zijn goksites waar bijvoorbeeld Skrill wordt uitgesloten als stortingsmethode in combinatie met een bonus. Deze voorwaarden kun je lezen in de voorwaarden van een goksite.

FAQ geld storten en opnemen

  • Met welke stortingsmethodes kan ik geld storten en opnemen?
  • Ontvang ik een bonus na het storten van geld?
  • Wat zijn de beste stortingsmethodes?