Fouten van spelers bij goksites

Als nieuwe speler hoop je zo goed mogelijk ontvangen te worden door de goksites. In eerste instantie gebeurd dit met een leuke welkomstbonus, maar een latere teleurstelling voorkomen is minstens zo belangrijk. Hier heb je zelf ook invloed op. Leer bijvoorbeeld van de fouten die voorgaande spelers hebben gemaakt bij goksites. Zo kan je beter voorbereid een online goksite bezoeken.

Voorkom de beginnersfouten die andere spelers al wel hebben gemaakt bij goksites. Lees dit artikel goed door en zorg ervoor dat je zelf meer ervaren te werk gaat en een leuke speelervaring hebt. Het is belangrijk om op de volgende aandachtspunten te letten wanneer je voor het eerst een goksite bezoekt.

1. Niet bij betrouwbare goksites spelen

Je moet jezelf eens voorstellen dat je geld stort waar je hard voor hebt gewerkt. Je wint er geld mee en je wilt de winst uitbetalen. De winst verschijnt maar niet op je rekening. De goksite vraagt je om jezelf te identificeren en betaald nog altijd geen geld uit. Op dit moment krijg je het door, je wordt opgelicht. Er zijn genoeg onbetrouwbare goksites die je het beste kunt vermijden. Beginnende spelers weten dit niet en spelen bij ieder willekeurige goksite die ze tegenkomen. Het wordt hoog aanbevolen om te controleren of het legale goksites zijn.

2. Niet de bonusvoorwaarden controleren

Er zijn veel spelers die de fout maken om met een goksite bonus te spelen die onredelijke voorwaarden bevat. Aan elke bonus zitten bonusvoorwaarden vast, de één beter dan de ander. Goksites mogen de regels in deze voorwaarden zelf opstellen. Belangrijk is dat je let op de inzetvereisten omdat deze aangeven hoeveel keer een bepaalde bonus ingezet moet zijn voordat je het op je bank kunt laten uitbetalen. Wanneer het over de 40x inzetvereisten gaat, dan is het al vrij lastig om een goksite bonus vrij te spelen.

Sommige goksites denken het slimmer aan te pakken. Ze laten de voorwaarden van toepassing zijn op zowel de bonus als het gestorte bedrag van de speler. Zo zijn ze in staat deze inzetvereisten omlaag te brengen naar bijvoorbeeld 25x, terwijl dit uiteindelijk op hetzelfde neerkomt als dat je 50x alleen het bonusbedrag hoeft in te zetten.

3. Lukraak elke goksite bonus claimen

Je ziet een goksite bonus en pakt hem direct met beide handen aan. Alle goksite bonussen zijn geweldig toch? Nou dat is dus niet zo. Het is van groot belang dat je goed kijkt naar hoeveel een bonus echt waard is. Laten we als voorbeeld nemen dat je 10 euro stort en een bonus van 10 euro ontvangt. Vervolgens vereist de goksite dat je deze en het geld dat je gestort hebt (zoals uitgelegd in bovenstaande sectie) vrijspeelt

Je moet de bonus en de storting 40 keer inzetten voordat het mogelijk is om een uitbetaling aan te vragen en dat deze goedgekeurd wordt. 40 x 20 euro is 800 euro die je moet inzetten om uiteindelijk een goksite bonus van 10 euro vrij te spelen. Zoals je ziet is de bonus op dat moment stukken minder aantrekkelijk dan je van tevoren dacht.

4. Geen correcte basisstrategie leren

Er zijn gokspellen beschikbaar waar een basisstrategie invloed heeft op de winkansen. Neem als voorbeeld het online blackjack spel. Bij elke juiste beslissing maak je meer kans op het winnen van echt geld. In een strategietabel voor blackjack wordt aangegeven wat je moet doen op basis van je eigen ontvangen twee kaarten en de ene kaart die de dealer open en bloot op tafel neerlegt. Tevens zijn er nog extra strategieën voor blackjack die bepalen wanneer je het beste kunt splitsen en de inzet te verdubbelen.

Het splitsen van twee achten is bijvoorbeeld altijd aan te raden omdat een totaal van 16 veel slechter is als twee starthanden met een totaal van 8. Heb je twee tienen? Dan is het aanbevolen om deze kaarten niet te splitsen om te proberen twee handen te winnen tegen de dealer. Een totaal van 20 is hoog genoeg om de hand te winnen en je snijd jezelf aan je vingers als je uiteindelijk een extra inzet plaatst en twee lage kaarten krijgt op beide handen. Dit betekent dat je dubbel zoveel hebt verloren in plaats 1 inzet te winnen.

5. Enkel de welkomstbonus bekijken

Goksites brengen meer met zich mee dan enkel een welkomstbonus. Ben je een speler die naar de goksite bonus kijkt die je ter verwelkoming ontvangt? Dan bega je een grote fout. Er schuilt veel meer achter een goksite. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat jouw favoriete gokspellen beschikbaar zijn gesteld. In principe moet je de mogelijkheid krijgen om spellen gratis te proberen zonder meteen geld te moeten storten. Zijn jouw gewenste betaalopties wel aanwezig om het geld mee te storten? Is er een live casino om het op te nemen tegen live dealers? Je keuze hangt af van vele aspecten en het is belangrijk deze allemaal te controleren voordat je de welkomstbonus claimt.

6. Geen contact opnemen met de klantenservice

Tijdens het online gokken kan je ernstige of minder ernstige problemen ervaren. Op dat moment ben je toegewezen aan een klantenservice die je erbij kan helpen (of niet in de slechtste gevallen). Controleer altijd goed of een klantenservice 24/7 of in ieder geval binnen normale werktijden aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden. Stel bijvoorbeeld een simpele algemene vraag en kijk hoe snel je antwoord krijgt op deze vraag.

Hoewel de meeste klantenservices van goede goksites behulpzaam zijn en je snel op weg helpen, zijn er ook onbetrouwbare goksites die helemaal geen medewerkers hebben om vragen te beantwoorden. Andere goksites geven veel te traag antwoord of verwijzen je weer door naar andere pagina’s zodat je uiteindelijk zelf het probleem moet oplossen.

7. Geen winst- of verlieslimiet hebben

De verleiding is er voor veel beginnende spelers om hun verliezen na te jagen. Dit betekent dat de speler bij verlies, de inzet verhoogt, en dit kan averechts werken. De kansen blijven net als bij online gokkasten altijd hetzelfde, en dit houdt in dat de goksite alsnog voorsprong op je heeft in iedere beurt, hand of spin.

Door de inzet te verhogen bestaat de kans dat je nog sneller door je saldo heen bent voordat je kans hebt gehad op het terug winnen van verloren bedragen. Als je aan het verliezen bent dan is het aan te raden om juist de inzet te verlagen zodat je langer door kunt spelen en meer plezier hebt. Het zorgt voor een veel betere spelervaring bij de goksite. Stel van tevoren een winst- of verlieslimiet in en houd je eraan.

Conclusie

Goksitesvergelijker.nl geeft je regelmatig advies of tips om je te helpen een leuke ervaring te hebben bij een goksite. Wij testen uitgebreid iedere goksite of ze betrouwbaar zijn en of de inzetvereisten (bonusvoorwaarden) in orde zijn. Ook testen wij alvast de klantenservice voor spelers en geven wij in onze goksite reviews uitleg over de openingstijden ervan. Lees de reviews zorgvuldig door om er zelf achter te komen welke goksite goed bij je past en profiteer van goksite bonussen die met gunstige voorwaarden komen.