Crazy Time breekt eigen record met grootste jackpot ooit: €21 miljoen!

Op 25 oktober schreven we op Goksitesvergelijker.nl nog dat de grootste jackpot ooit was gevallen van maar liefst 13, 6 miljoen euro. Dit gebeurde bij Crazy Time, een van de populairste live casino spellen. Maar nu breekt Crazy Time opnieuw het eigen record met de grootste jackpot ooit: €21 miljoen! Software provider Evolution bracht dinsdag 9 november de beelden op hun YouTube-kanaal naar buiten van de bizarre jackpot.

Op welke wijze breekt Crazy Time het eigen record?

In het YouTube filmpje van Evolution is hoe de Crazy Time ronde begon met een draai aan het rad. Vervolgens werd de multiplier bekend en die gaf al aan dat ‘Pachinko’ een ‘7x’ vermenigvuldiger kreeg. Ondertussen draaide het rad rustig verder – je raad het al – en kwam uiteindelijk tot stilstand op het bonusspel Pachinko.

Bij de start van het bonusspel was het tijd om een lichtgevende munt los te laten. Van de zestien mogelijke bonussen waren er twee met de tekst ‘double’. Hier viel de munt niet één, maar zelfs twee keer achter elkaar op. De derde keer dat de munt bij Pachinko naar beneden viel, kwam hij uit op de multiplier van ‘5600x’. Dat zorgde er al met al voor dat de Crazy Time jackpot een torenhoog nieuw record zette. Hierdoor moesten de goksites gezamenlijk 21 miljoen euro uitbetalen aan de spelers. De prijs werd gedeeld door 3.527 spelers voor een gemiddelde prijs van € 5.955. De hoogste prijs kwam voor rekening van de speler “Hittt” die €431.256 won, zo is te zien in de video.

Pachinko

De grote Pachinko muur bevat bij Crazy Time zestien verschillende zones waarin een lichtgevende puck terecht kan komen. Iedere zone heeft een eigen, willekeurig gekozen vermenigvuldiger, en vanzelfsprekend telt deze mee in de uitbetaling als de puck hierin valt. In eerste instantie loopt de showmaster bij dit bonusspel een trap op naar boven en wordt er middels een RNG de begin positie van de puck bepaald. Deze wordt hier losgelaten en zal dus naar beneden vallen in een van de zones. Onderweg wordt de puck van richting veranderd door kleine obstakels.

Tussen de willekeurig gekozen vermenigvuldigers kan ook ‘DOUBLE’ voorkomen. Als de puck hierin valt worden alle andere vermenigvuldigers verdubbeld en zal de showmaster het bonusspel nogmaals starten. Dit is echter niet de enige keer dat er opnieuw gespeeld wordt bij Pachinko. Evolution heeft een ‘Rescue Drop’ toegevoegd voor als de vermenigvuldiger laag uitvalt, tussen de 2 en 4 keer. Deze herkansing wordt dan af en toe geactiveerd. Iedere vermenigvuldiger die lager is dan de vermenigvuldiger waarin de puck eindigde zal op dat moment  verhoogd worden tot diezelfde waarde. Vervolgens zal de showmaster het bonusspel wederom van start laten gaan.  

Goksites waar je zelf Crazy Time kunt spelen