Circus voegt Light & Wonder spellen toe

Showtime! Circus voegt Light & Wonder spellen toe aan het assortiment. Nadat ze al jarenlang actief zijn in België, zijn ze sinds 8 maart ook actief op de Nederlandse gokmarkt. Om samen met de spelers er een succes van te maken wordt het aanbod kansspelen steeds groter. Zo waren er al samenwerkingen met Gaming1, Play’n Go, Stakelogic, Novomatic, NetEnt en Quickspin, maar daar is nu ook Light & Wonder aan toegevoegd.

In de lobby van Circus kun je de nieuwe toegevoegde gokspellen vinden. Dit doe je door naar “Spellen” te gaan en Light & Wonder in de zoekbalk in te vullen. Helaas kan er bij Circus nog niet op providers worden gefilterd. Om te beginnen zijn er zeven spellen die je van deze spelprovider kunt gaan spelen. Denk hierbij aan Arthur and the Round Table, Cluedo Cash Mystery en 88 Fortunes Megaways.

Circus
8.4/ 10
Gokken op sport Veilig en betrouwbaar Overzichtelijke goksite Leuke welkomstbonus Loyaliteitsprogramma
Welkomstbonus
100% tot €250 bonustegoed
Bezoek goksite

Meer over Circus

Het internationale succes van Circus is ooit begonnen in België. In 1992 begon hier het verhaal met een speelhal in Luik en later volgden nog tientallen andere vestigingen. Zo’n twintig jaar later lanceerde ook de eerste goksite van Circus, waar Gaming1 verantwoordelijk was voor het ontwikkelen van het platform.

De Nederlandse online versie van Circus is een samenwerking tussen Gaming1, Gran Casino en van der Valk Internationaal. Met de kennis van elkaar, en een uniek loyaliteitsprogramma, willen ze het Belgische succes evenaren in Nederland. Op 24 maart 2022 zijn ze daadwerkelijk live gegaan om dit te realiseren.

Circus voegt Light & Wonder spellen toe

Spelers worden al voortdurend getrakteerd bij Circus met met Circus club, maar nu ook omdat circus Light & Wonder spellen toevoegt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te gokken op sport. Met zo’n 50 verschillende sporten is het erg interessant voor de liefhebber.