Circus.nl trotste sponsor WPT Amsterdam Open

Circus.nl is de nieuwe official betting partner van de WPT Amsterdam Open. De goksite heeft zich voor minimaal de aankomende twee edities verbonden aan het Padel toernooi. Hiermee zijn ze de eerste Betting Partner die op dit wereldtoneel in padel stapt. En dat is geen toeval. 

Sport staat hoog in het vaandel bij Circus.nl en daarom zochten ze een partner waarmee zij zich kunnen identificeren. De goksite is net als de sport padel jong, snelgroeiend en bovenal professioneel. Daarnaast staan bij beide partijen actie, speelsheid, plezier en intense spelbeleving centraal. 

Circus.nl official betting partner WPT

Goksites mogen op dit moment nog altijd sportevenementen sponsoren. De World Padel Tour Amsterdam Open is dan een prachtig podium om de krachten te bundelen en onze gezamenlijke kernwaarden op het hoogste niveau naar voren te laten komen. Zo zegt Martijn Maertens, CEO van Circus.nl.

Circus
8.4/ 10
Gokken op sport Veilig en betrouwbaar Overzichtelijke goksite Leuke welkomstbonus Loyaliteitsprogramma
Welkomstbonus
100% tot €250 bonustegoed
Bezoek goksite

Als onderdeel van de sponsordeal ondersteunt Circus.nl onder andere het ‘Legends-toernooi’, dit is een van de side events van het internationale padeltoernooi. Tijdens het event strijden oud-profvoetballers zoals Robin van Persie, Arjen Robben, Frank de Boer en voormalig tophockeyer Teun de Nooijer om de felbegeerde trofee. Kunstenaar Barry Pirovano heeft deze speciaal voor de WPT Amsterdam Open gemaakt, en elke winnaar van ieder events krijgt zo’n bokaal.

‘Het Legends toernooi is een mooie uiting van de creativiteit binnen de samenwerking. Het geeft een extra dimensie en past perfect bij waar Circus.nl voor staat. Niet voor niks luidt onze slogan ‘Time to Play’.’

Ook John van Lottum, toernooidirecteur van de World Padel Tour Amsterdam Open, is verheugd met Circus.nl als officiële partner en sponsor van het Legends toernooi. ‘De World Padel Tour Amsterdam Open en Circus.nl zijn een heel natuurlijke match. Circus.nl gelooft in de groei en het entertainmentgehalte van padel, alsmede de potentie van de World Padel Tour Amsterdam Open. Ik kijk enorm uit naar onze samenwerking.’