Tombola

Onze beoordeling

Welkomstbonus Stort €25,- en speel met €75,-

Tombola

Goksite Info

Goksite www.tombola.nl

Opgericht 2006

Licentie Ksa

Min. storting €10,-

Max. uitbetaling

Pluspunten

Goede klantenservice

Sociale contacten in de chat

Betrouwbaar

Oplopende jackpot

200% goksite bonus

Minpunten

Beperkt spelaanbod

Tombola is een goksite die zich hoofdzakelijk bezig houdt met het aanbieden van online bingo. In het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië zijn ze al de grootste aanbieder, en dat willen ze ook op Nederlandse bodem worden. Als je online bingo wil spelen zit je bij Tombola dus goed, tevens zijn ze een van de betrouwbare goksites in Nederland met een vergunning. Online bingo is soms een beetje een ondergeschoven kindje, maar bij Tombola vind je enkel bingo spellen. Andere gokspellen zal je er bijna niet vinden.

 • Design goksite
 • Bingo spellen
 • Bonussen
 • Snelheid uitbetalingen
 • Klantvriendelijkheid
Algehele beoordeling 7.9/ 10
 • iDEAL
 • MasterCard
 • VISA

Hoe maak je een account aan bij Tombola?

 1. Ga naar Tombola

  Door middel van verschillende knoppen op Goksitesvergelijker.nl kan je terecht komen op de goksite van Tombola. Als je hierop klikt ga je rechtstreeks naar de homepage.

  Tombola how to 1.0

 2. Klik op ‘registreren’

  Op deze pagina van Tombola zie je twee rode knoppen om het registratieproces mee te starten. De ene vind je rechtsboven in het scherm, en de ander wat meer in het midden van de rechterkant.

  Tombola how to 2.0

 3. Je e-mailadres verifiëren

  Bij tombola begin je met je e-mailadres invoeren. Geef hier je echte e-mailadres op waar je later nog bij kan. Klik vervolgens op de grote groene knop met de tekst ‘mijn e-mailadres verifiëren’.

  Tombola how to 3.0

 4. Open de e-mail en voer de verificatiecode in

  Tombola heeft je nu een e-mail verstuurd naar het e-mailadres wat je zojuist hebt opgegeven. Open die e-mail en kopieer de code die je daarin vindt. Voer deze code nu in op de website en klik op ‘doorgaan‘.

  Tombola how to 4.0

 5. Voer persoonsgegevens in

  Bij de stap moet je al je gegevens invullen. Zorg ervoor dat deze overeen komen met je gegevens op je identiteitsbewijs, dit is belangrijk voor het verloop van het registratieproces. De volgende gegevens moet je met tombola delen:

  Al je voornamen
  Tussenvoegsel
  Achternaam
  Geboortedatum
  Geboorteplaats
  Burgerservicenummer
  IBAN
  Postcode
  Huisnummer
  Huisnummertoevoeging
  Straat
  Plaats
  Telefoonnummer

  Let op: ook al gebruik je maar één naam in het dagelijks leven, voer alle voornamen die je op je identiteitsbewijs hebt staan in.
  De enige twee niet verplichten velden om in te voeren, zijn ‘Tussenvoegsel’ en ‘Huisnummertoevoeging’ omdat niet iedereen die heeft. Alle andere velden moeten worden ingevuld.

  Tombola how to 5.0

 6. Bevestig je leeftijd van 18 jaar of ouder

  Tombola moet zeker weten dat je 18 jaar of ouder bent. Daarom vraagt de goksite gegevens op bij je bank. Dat doet het via iDIN, een methode van de samenwerkende Nederlandse banken. iDIN lijkt erg op iDEAL maar in plaats van een betaling doen, deel je nu gegevens.

  Tombola how to 6.0

 7. Identiteitsbewijs uploaden

  Nu al heel wat gegevens van je bekend zijn bij Tombola moet je alleen nog wel je identiteitsbewijs uploaden. Dit is een verplichting vanuit de Nederlandse overheid voor alle goksites waar je kansspelen kan spelen.
  De eerste stap is om te selecteren wat voor een soort document je wilt uploaden. Bij Tombola kan je kiezen uit de volgende documenten:

  Paspoort
  Identiteitskaart
  Rijbewijs

  Tombola how to 7.0

 8. Ga akkoord met de voorwaarden van HooYu

  Je gaat zo je paspoort, identiteitskaart, of rijbewijs uploaden. Om deze te controleren, maakt tombola gebruik van een dienst die HooYu heet. Voordat je verder kan met het proces, moet je akkoord gaan met de voorwaarden van HooYu.
  Lees het privacy beleid en de algemene voorwaarden, en klik op ‘Accorderen en doorgaan‘.

  HooYu is een van oorsprong Brits bedrijf dat de technologie levert om documenten te controleren en wordt door veel grote bedrijven gebruikt om fraude tegen te gaan. Meer informatie vind je op HooYu.com.

  Tombola how to 8.0

 9. Upload je identiteitsbewijs

  Je kan je document op twee verschillende manieren uploaden:

  Selecteer het document op je computer;
  Maak een foto via je mobiele telefoon.

  Als je al een scan of goede kwaliteit foto van je document op je computer hebt staan, kies je voor de eerste optie. Klik op het vlak met de gestreepte omlijning met daarin de grote plus met daarachter de tekst ‘Voeg toe vanaf dit apparaat Bladeren‘. Als je daar op klikt, opent je verkenner en kan je het bestand op je computer selecteren. Klik dan op open en het bestand wordt geüpload.
  Heb je nog geen scan of foto, dan kan je bij Tombola ook via je mobiele telefoon een foto maken. Klik dan op ‘Gebruik je mobiele telefoon’ Je krijgt dan een linkje via SMS naar een website waar je een foto kan maken van je identiteitskaart/paspoort/rijbewijs.

  Tombola how to 9.0

 10. Identiteitsbewijs geaccepteerd

  Als het controleren van je identiteitsdocument is geslaagd, veranderd het scherm vanzelf. Je ziet nu een groen vinkje en je kan klikken op de knop ‘Doorgaan‘.

  Tombola how to 10.0

 11. Ga akkoord met de voorwaarden

  Je bent er bijna, maar nog niet helemaal. De moeilijkste stappen hebben we achter ons, maar we moeten nog wat stappen doorlopen. Allereerst moeten we akkoord gaan met de algemene voorwaarden en het gegevensbeschermingsbeleid van Tombola. Lees ze goed door, en zet vervolgens een vinkje door op het witte vierkantje rechts van de tekst te klikken.

  Tombola how to 11.0

 12. Limieten instellen

  Net als bij alle legale aanbieders van online kansspelen, moet je ook bij Tombola limieten instellen.

  Walletlimiet
  Stel hier een maximaal bedrag in dat je in je wallet kan hebben. Als je meer geld in je wallet (je portemonnee, ofwel je account bij Tombola) krijgt, wordt dit automatisch naar je bankrekening overgemaakt.

  Stortingslimiet
  Kies hier hoeveel je maximaal per maand, per week, óf per dag kan storten. Kies een bedrag uit de dropdown (waar suggesties van €10 tot en met €500 gedaan worden, maar je kan ook een eigen bedrag kiezen) en tik aan of je dat bedrag per dag, week, of maand wil kunnen storten. Meer dan €500 per week kan sowieso niet.

  Tijdslimiet
  Kies hoeveel uur per dag, week, of maand je maximaal wilt kunnen spelen. Het gemakkelijkste is om een maximum per dag in te stellen, omdat je hier het gemakkelijkste een voorstelling bij kan maken. Maar ook per week of per maand kan je hier een beslissing maken.

  Tombola how to 12.0

 13. Kies een gebruikersnaam en wachtwoord

  Kies hier een gebruikersnaam en een wachtwoord.

  Tombola how to 13.0

 14. Gelukt! Je hebt een account aangemaakt, nu alleen nog geld storten

  Gefeliciteerd! Je hebt een account geregistreerd bij Tombola. Om voor echt geld online bingo te spelen dien je echter wel een storting te maken. Hiervoor klik je op ‘my account’.

  Tombola how to 14.0

 15. Voor de storting uit

  Je komt nu terecht in de online-bankieren-omgeving van je bank. In dit voorbeeld hebben we ING gebruikt om de iDEAL-betaling naar tombola mee uit te voeren. Iedere bank heeft haar eigen methode. Bij Rabobank komt er een code in beeld die je moet scannen met de Rabo-scanner.

  Als de storting succesvol is, kom je terug bij Tombola en staat er ‘Betaling gelukt‘ in beeld!

  Tombola how to 15.0

 16. Spelen maar!

  Je hebt nu een volledig gevalideerd account en je hebt een storting gemaakt waardoor je voor echt geld kan spelen. Succes!

  Tombola how to 16.0

Online bingo bij Tombola

Eén van de meest makkelijke kansspelen voor geld is waarschijnlijk bingo. Iedereen kent wel de traditionele variant waarbij een bingomolen gebruikt wordt, maar tegenwoordig zijn er ook goksites waar je online bingo kunt spelen. Dit worden ook wel bingosites genoemd, en zijn speciaal ingericht voor de liefhebbers van online bingo. Tombola is hier een uitstekend voorbeeld van, een sociale goksite waar je terecht kunt om gezellig online bingo te spelen.

Voor wie denkt dat bingo een saai gokspel is dat vooral door ouderen gespeeld wordt, geldt dat dit absoluut niet waar is. Online bingo is meer dan alleen een gokspel. Bingosite Tombola heeft een chatfunctie, dit zorgt voor extra interactie met je medespelers. Iedereen heeft het doel om zelf een patroon of volle kaart te krijgen, maar toch is de sfeer zeer gemoedelijk. Om je doel te behalen heb je bijvoorbeeld één volle rij nodig, maar ook andere patronen kunnen leuke prijzen opleveren.  

Tombola bonus

Bij tombola krijg je een bonus bij het aanmaken van een account. Wanneer je dit doet, krijg je een bonus van 200% bovenop jouw eerste storting. Hiervoor geldt een maximum van €25, dus je kunt niet meer dan €50 aan bonussen krijgen. Daarnaast kun je pas het bonusgeld inzetten als je oorspronkelijk gestorte bedrag volledig is ingezet. Dit hoeft niet in één keer. De aanbieding telt alleen voor spelers die hun eerste storting doen.

Schrijf je in