Bingoal bindt Pierre van Hooijdonk

In een mail heeft goksite Bingoal bekend gemaakt dat het Pierre van Hooijdonk bindt als ambassadeur. De voormalig international en voetbalanalist gaat wekelijks voorspellingen doen voor de goksite. Dit gaat gebeuren onder de naam ‘Pierre Predicts’.

In de mail die verstuurd is naar de meeste spelers bij Bingoal is bekend gemaakt dat Pierre van Hooijdonk is aangesloten bij de goksite. Rondom de nummer 1 sport van Nederland willen ze graag iets extra’s doen voor de liefhebbers van gokken op voetbal. Dit is de reden dat Bingoal een echte kenner in huis haalt om de spelers iets speciaals te bieden.

Bingoal
7.8/ 10
Ksa vergunning Goed live casino Veel aandacht voor gokken op sport Ervaring op Belgische gokmarkt Storten met iDEAL
Welkomstbonus
100% tot €300,-
Bezoek goksite

‘Pierre Predicts’ bij Bingoal

Onder de naam ‘Pierre Predicts’ doet de voetbalkenner wekelijks een voorspelling op de goksite. Bingoal bindt Pierre van Hooijdonk om de liefhebbers van gokken op sport wat extra’s te bieden. De eerste voorspelling was een 2-1 overwinning van het Nederlands elftal in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Denemarken. Had je de exacte uitslag overgenomen had je helaas geen prijs, maar Nederland won de wedstrijd uiteindelijk wel met 4-2.

“Voor Louis van Gaal en het Nederlands elftal is de voorbereiding op het WK voetbal, dat in november plaatsvindt, nu echt begonnen. Zijn nieuwe systeem wil hij uittesten op sterke tegenstanders. Denemarken komt daarom op het juiste moment als eerste opponent van Oranje.”

Bingoal bindt Pierre van Hooijdonk: Het nieuwste “uithangbord” van een goksite

Goksites binden steeds meer bekende Nederlanders als boegbeeld. Van Hooijdonk is de volgende die zich aansluit bij een van de aanbieders in Nederland. Onder andere Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Robert Doornbos en Andy van der Meijde gingen hem voor. Voor dat Bingoal Pierre van Hooijdonk bond, ging de goksite ook al een samenwerking aan met Bas Tietema. Maar hoelang de samenwerking stand houdt moet nog blijken. De minister is namelijk aan het kijken of het gebruik van rolmodellen nog wel mogelijk moet zijn.