Schoten (op doel) in de Eredivisie toegevoegd als weddenschap bij BetCity

KOMT DAT SCHOOOOT!! BetCity voegt extra sportweddenschap toe aan haar sportsbook. Hierdoor kan je vanaf nu ook inzetten op schoten (op doel) in de Eredivisie. In andere competities was dit al mogelijk bij de goksite, maar dit is absoluut een fijne aanwinst voor het gokken op voetbal. Goksites proberen het op deze manier steeds aantrekkelijker te maken voor spelers om te gokken op sport.

Afgelopen vrijdag ging de eerste speelronde van het nieuwe Eredivisie seizoen van start met de wedstrijd SC Heerenveen – Sparta Rotterdam. Op het eerste gezicht niks bijzonders, maar bij BetCity was er toch iets opmerkelijks. Twee dagen voor de seizoen opener maakte de goksite bekend dat je weer kan wedden op schoten in de Eredivisie. Dat gokken op voetbal een nieuwe aanwinst heeft werd via de social media kanalen aangekondigd.

BetCity
8.4/ 10
Ksa vergunning Betrouwbaar Breed assortiment gokspellen Wedstrijd van de week Storten met iDEAL
Welkomstbonus
tot €100 aan gratis spins
Bezoek goksite

BetCity voegt extra sportweddenschap toe

BetCity maakt bij deze weddenschappen van schoten (op doel) in de Eredivisie gebruik van de gegevens van Opta. Dat is een analysebedrijf die gegevens van tientallen sporten bijhoudt. Opta gebruikt de volgende omschrijvingen als doelpogingen die tellen als schot op doel:

  • Elke doelpoging die resulteert in een geldig doelpunt, ongeacht de intentie.
  • Iedere doelpoging die het doel in zou gaan als deze niet zou worden tegen gehouden door de keeper.
  • Elke doelpoging die het doel in zou gaan als deze niet zou worden geblokkeerd door de laatste speler (last line block).

De laatste speler in deze situatie is de speler het dichtst bij de goal op een moment dat de keeper geen kans heeft om een redding te maken. Een voorbeeld hiervan is een speler die bij een doelpaal staat tijdens een corner.

BetCity voegt extra sportweddenschap toe