‘Oranje Strijders’

Over iets meer dan twee weken begint het WK 2022 in Qatar en dat laten verschillende goksites niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo is TOTO betrokken bij het ‘Huis van Oranje, maar nu is ook BetCity sponsor van een waar voetbalfeest. In de Jaarbeurs in Utrecht wordt namelijk de ‘Oranje Strijders’ georganiseerd met onder meer optredens van Tino Martin, Frans Duijts en Wolter Kroes. 

Doorgaans pakken bedrijven groots uit met acties rondom zo’n groot eindtoernooi, maar door de omstandigheden in Qatar ligt dat deze editie gevoeliger. Zo werd de bouw van stadions en hotels ook wel moderne slavernij genoemd waarbij duizenden dwangarbeiders zijn overleden. Dit zorgt ervoor dat (gok)bedrijven in een tweestrijd raken. Ga je reclame make? En zo ja, wat wordt de toon van je reclame?

BetCity
8.4/ 10
Ksa vergunning Betrouwbaar Breed assortiment gokspellen Wedstrijd van de week Storten met iDEAL
Welkomstbonus
tot €100 aan gratis spins
Bezoek goksite

BetCity sponsor van voetbalfeest

Ruim dertig kilometer van de Johan Cruijff Arena, waar het ‘Huis van Oranje’ plaatsvindt, barst in de Jaarbeurs in Utrecht de ‘Oranje Strijders’ los. Dit houdt in dat er rondom de wedstrijden van het Nederlands elftal volop entertainment zal zijn. Onder meer oud rolmodel Andy van der Meijde kondigt aan aanwezig te zijn, maar ook verschillende artiesten gaan er een feestje van maken!

21 november
Senegal-Nederland (17:00)

Vanaf 15:00
25 november
Nederland-Ecuador (17:00)

Vanaf 15:00
29 november
Nederland-Qatar (16:00)

Vanaf 14:00
Wolter Kroes
Joël Borelli
Feestteam
Davy Keys
Sven Versteeg
Tino Martin
Frans Duijts
Feestteam
Davy Keys
Wilbert Pigmans
DJ Maurice
Wolter Kroes
Joël Borelli
Yves Berendse
Feestteam
Davy Keys
Danilo Kuiters

“Bij BetCity, de beste speelstad van Nederland, neemt de Oranjekoorts inmiddels toe! We gaan er voor zorgen dat de fans een onvergetelijke avond krijgen vol met live top entertainment. Aan de Oranjestrijders om er een historisch WK van te maken, maar wij zien mooie kansen voor de mannen van Louis van Gaal!”