BetCity.nl met FC Volendam de Eredivisie in

BetCity.nl wordt met ingang van het seizoen 2022-2023 de nieuwe hoofdsponsor van FC Volendam. De Nederlandse goksite zal voor minimaal drie seizoenen te zien zijn op het shirt en in het stadion. BetCity biedt haar spelers onder andere de mogelijkheid om te gokken op sport, en is op dit gebied zeer ambitieus. Deze ambities passen dan ook bij de voetbalclub, die willen groeien tot een stabiele Eredivisie club.

BetCity
8.4/ 10
Ksa vergunning Betrouwbaar Breed assortiment gokspellen Wedstrijd van de week Storten met iDEAL
Welkomstbonus
tot €100 aan gratis spins
Bezoek goksite

BetCity.nl is de nieuwe hoofdsponsor van FC Volendam

FC Volendam en BetCity vonden elkaar eerder dit seizoen al in een samenwerking als Premium Partner tot het einde van het lopende seizoen. Die banden worden vanaf de zomer dus flink aangehaald. Het commerciële team van FC Volendam is niet over een nacht ijs gegaan bij de totstandkoming van het nieuwe hoofdsponsorschap. “Het was een mooi traject, waarbij wij als team in hebben gezet op een partner die gelooft in het verhaal van FC Volendam”, beschrijft Mike Tol de totstandkoming van de samenwerking.

“De ambitie van FC Volendam is om te groeien tot een stabiele Eredivisionist met een herkenbaar team en aanvallend voetbal. Een belangrijke factor hierin, is het realiseren van een begroting die aansluit bij dit ambitieniveau. We willen blijven investeren in de selectie en in de jeugdopleiding. De meerwaarde die het partnership met BetCity met zich meebrengt sluit daarbij aan. BetCity omarmt onze ambitie en draagt hier graag voor een langere periode zijn steentje aan bij.”

De goksite is trots op de nieuwe samenwerking

Melvin Bostelaar, CEO van BetCity.nl, is trots op het hoofdsponsorschap bij FC Volendam. ‘’Het geeft een bijzonder gevoel dat we ons als 100% Nederlands bedrijf voor de lange termijn als hoofdsponsor aan ´Het Nieuwe Oranje´ hebben verbonden. FC Volendam heeft met een helder beleid sportief en commercieel grote stappen gezet. De ambitie om uit te groeien tot een stabiele Eredivisionist past bij de ambitie van BetCity om de komende jaren ook flink door te blijven groeien. Daarnaast heeft FC Volendam een bepaalde gunfactor die aansluit op onze kernwaarde om er op een sympathieke manier te zijn voor onze spelers.’’

BetCity.nl hoofdsponsor FC Volendam