NK Voetbalquiz vindt in BetCity de perfecte match

Wegens corona heeft er de laatste twee jaar geen activiteit plaatsgevonden. Dit jaar maakt de quiz zich echter weer op voor de 20e editie. Gelijk is er door de organisatie grootst uitgepakt met BetCity als nieuwe partner van de NK Voetbalquiz. De legale goksite hoopt minimaal de komende drie jaar mee te bouwen aan de uitbreiding van de quiz.  

De beste voetbalkenners gaan in de laatste week van 2022 opnieuw de strijd met elkaar aan. Waarin Michel Abbink en Rypke Bakker de titel verdedigen. Uitdagers en belangstellenden komen uit heel Nederland af op dit evenement wat ooit in 2000 begonnen is. In de kantine van Excelsior Maassluis komen alle kenners bij een om elkaar te verslaan.

BetCity nieuwe partner NK Voetbalquiz

Vandaag is bekend geworden dat het oer-Hollandse BetCity de perfecte match is gebleken voor de NK Voetbalquiz. Een logische combinatie aangezien de goksite zelf zegt dat ze een passie hebben voor voetbal. Tevens willen ze hierbij de spelers helpen om slimmer te spelen. Melvin Bostelaar geeft aan dat ze de spelers altijd zoveel mogelijk voorzien van kennis om de juiste keuzes te maken, en vindt het toetsen hiervan interessant.

BetCity
8.4/ 10
Ksa vergunning Betrouwbaar Breed assortiment gokspellen Wedstrijd van de week Storten met iDEAL
Welkomstbonus
tot €100 aan gratis spins
Bezoek goksite

De NK Voetbalquiz wil in samenwerking met BetCity de quiz uitbreiden naar een nog groter evenement voor de voetbalkenners. Organisator Hans-Jörgen Nicolaï van Southfields heeft daar het volgende op gezegd: “Na de vervelende Covid-periode kunnen we gelukkig weer vooruit kijken met ons unieke evenement. Naast de grote finale in de laatste week van het jaar kunnen we mede dankzij BetCity ook onze andere ambities uitvoeren.