Wie jarig is trakteert! BetCity geeft €75.000 weg aan prijzengeld

BetCity bestaat 1 jaar als Nederlandse goksite, en dat is een bijzondere mijlpaal! Ze hebben daarom uitgepakt met een speciale promotie in de vorm van maar liefst €75.000 aan prijzengeld. Gedurende de maand oktober is het ieder uur een feestje omdat de goksite telkens €100 bonus weg geeft. Kortom een bijzondere traktatie van de jarige voor de spelers.

Op 1 oktober 2021 ging de Wet kansspelen op afstand in en BetCity was één van de goksites die als eerste een vergunning kregen van de Kansspelautoriteit. Dit was het begin van een succesvol eerste jaar van de oer-Hollandse goksite. Bij BetCity willen ze dit graag met de spelers vieren, want wie jarig is trakteert. Het Amsterdamse gokbedrijf komt daarom met een gigantische promotie.

BetCity
8.4/ 10
Ksa vergunning Betrouwbaar Breed assortiment gokspellen Wedstrijd van de week Storten met iDEAL
Welkomstbonus
tot €100 aan gratis spins
Bezoek goksite

BetCity 1 jaar

Klanten van BetCity kunnen ieder uur in de maand oktober in de prijzen vallen! De goksite geeft namelijk elk uur van de dag €100 aan bonusgeld weg aan een gelukkige. De prijs wordt uitgedeeld aan een van de spelers die binnen dat betreffende uur (xx.00 – xx.59 uur) gokte bij BetCity. Je speelt al mee als je een weddenschap hebt geplaatst in BetCity’s sportsbook of als je een speelt op een van de online gokkasten. Elke vorm van gokken telt mee voor de verloting binnen dat uur.

In totaal geeft BetCity €75.000 weg in de maand oktober. Wat goed om te weten is, is dat het bonusgeld niet ieder uur direct wordt uitgekeerd. BetCity zal voor zijn verjaardag iedere maandag van oktober de 168 gelukkige winnaars van voorgaande week loten. Het bonusgeld wordt vervolgens uiterlijk op dinsdag 17:00 uur bijgeschreven op het account van de winnende spelers. Ook bij de verjaardagsactie van BetCity geldt dat alleen spelers van 24 jaar en ouder mee kunnen dingen om de bonussen.

Het bonusgeld dat BetCity uitdeelt ter ere van zijn verjaardag kan niet direct worden opgenomen. De €100 moet eerst een keer worden rondgespeeld. Dit kan zowel via sportweddenschappen als via gokspellen.