Bet365 gaat spelers voorzien van het laatste sportnieuws

Bet365 krijgt een eigen nieuwsplatform. De goksite heeft aangekondigd dat het de spelers hiermee in verschillende talen gaat voorzien van het laatste sportnieuws. Tevens zullen er tips op komen te staan voor het gokken op sport en exclusieve interviews met sporters. Op dit moment is men bij Bet365 nog druk bezig met het daadwerkelijk realiseren van de nieuwsbron.

James Clark, de manager Sport & Betting News, meldt dat er momenteel hard gewerkt wordt om de website snel te kunnen lanceren. Hij geeft daarnaast uitleg over wat de bezoekers van het nieuwe Bet365 nieuwsplatform kunnen verwachten. Zo zal de website speciale wedstrijdpreviews krijgen, exclusieve interviews, en tips om op te gokken op sport. Het nieuwe platform van bet365 zal ergens binnen de komende maanden worden gelanceerd.

Bet365
8.7/ 10
Gokken op sport Beste bookmaker Klantenservice 24/7 bereikbaar Ruim aanbod gokspellen Storten met iDeal
Welkomstbonus
#ad 100% tot €100,- aan sportweddenschappen
Bezoek goksite

Bet365 krijgt eigen nieuwsplatform

Voor de liefhebbers van gokken op sport is Bet365 een van de meest interessantste goksites. Met in het bijzonder de aandacht die wordt besteed aan voetbalweddenschappen. Over de hele wereld worden de professionele competities gevolgd. Binnenkort gaan ze de spelers dan ook voorzien van informatie over desbetreffende voetbalcompetities, maar ook nog over veel meer sporten.

De content op de nieuwswebsite van Bet365 zal niet alleen geschreven content zijn, zo laat Clark weten. De bookmaker zal ook videocontent gaan produceren. Clark is daarvoor nog steeds op zoek naar extra personeel om overal snel mee te kunnen starten. Als voornaamste doel van het platform stelt Clark dat Bet365 wil dat zijn klanten goed geïnformeerd zijn en zich verbonden voelen met het merk.

Volgers van het merk konden op onder andere Twitter al zien dat Bet365 een andere weg ingeslagen was. Zo brengt de goksite sinds kort het laatste transfernieuws en korte voorbeschouwingen op de wedstrijden via hun Twitter-account.