Andy van der Meijde is het nieuwe gezicht van BetCity

Oud voetballer Andy van der Meijde is het nieuwe gezicht van BetCity. Met de voormalig speler van onder meer Ajax, Inter Everton, PSV en het Nederlands elftal wil de goksite de Nederlandse gokmarkt veroveren. De verwachting is dat hij binnenkort al te zien is in onder andere reclameclipjes van BetCity en andere commerciële uitingen.

Zelf geeft Andy van der Meijde aan zin te hebben om het nieuwe gezicht van BetCity te zijn. Hij heeft het volste vertrouwen in de goksite omdat het spanning met zich mee brengt tijdens sportwedstrijden. Daarnaast zal BetCity ook enkele tips en handigheden geven die je kunt gebruiken bij het gokken op sport. Een van de redenen voor Andy om zich te verbinden aan deze goksite.

BetCity
8.4/ 10
Ksa vergunning Betrouwbaar Breed assortiment gokspellen Wedstrijd van de week Storten met iDEAL
Welkomstbonus
tot €100 aan gratis spins
Bezoek goksite
Andy van der Meijde - Koning TOTO

BetCity striky Andy van der Meijde als nieuw gezicht

De goksite kreeg woensdag 28 september te horen dat ze per 1 oktober 2021 een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Om zichzelf optimaal te presenteren op de markt trokken ze Andy van der Meijde aan als nieuw gezicht. Echter helemaal nieuw in de gokmarkt is de oud profvoetballer niet. Voorheen was hij bekend als Koning TOTO, welke titel is overgenomen doot Wesley Sneijder. Tijdens het EK2020 werd de andere oud Ajacied gekroond tot de nieuwe Koning TOTO.

Voor de opmerkelijke voetballer komt er zo dus een nieuw hoofdstuk aan zijn ‘carrière’ in de gokwereld. Waar hij eerder ook als eens verscheen met onder meer een veel verkocht boek over zijn leven (Geen Genade), zijn eigen real-life soap op SBS6 (Andy & Melissa) en bij veel praatprogramma’s op televisie. Tegenwoordig is hij het meest bekend om zijn YouTube-kanaal. Met de serie Bij Andy In De Auto ontvangt hij onder andere profvoetballers in zijn auto, met wie hij dan rondrijdt en bijpraat. Maar nu is Andy van der Meijde dus het nieuwe gezicht van BetCity.

Het is toegestaan dat oud-voetballers het gezicht van een goksite worden. Volgens de regels van de Kansspelautoriteit mogen beroepssporters die actief zijn hier geen reclame voor maken. Bij ex-spelers is dit wel het geval. Zo kan Andy van Meijde de handen ineenslaan met BetCity. De kersverse legale goksite is trouwens niet het enige die oud-voetballers strikt. TOTO doet dus hetzelfde met op dit moment Wesley Sneijder en Nathan Rutjes, en ook Jack’s Casino sloeg hier z’n slag. Zij hebben onder andere Rafael van der Vaart als gezicht van hun nieuwste campagnes.